• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Op 26 april 2017 heeft Leonie van der Heijden een Koninklijke Onderscheiding opgespeld gekregen door burgemeester Bakermans. Leonie is sinds 1982 actief vrijwilliger voor Emos en in 1996 tot erelid bekroond. Wij zijn dan ook heel erg blij met Leonie en zijn er trots op dat zij een lintje heeft mogen ontvangen. Leonie, namens alle leden en het bestuur van harte gefeliciteerd!


Hieronder de lijst met de vrijwilligersactiviteiten van Leonie:


1982-1997: Lid van de evenementencommissie van korfbalvereniging Emos. Zij organiseerde de jaarlijkse wildwinterkermis waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de vereniging, alsmede het schoolkorbaltoernooi en het korfbalkamp.
1986-heden: Beheerder van de accommodatie velden en materialen van korbalvereniging Emos.
1990-1996: Bestuurslid korfbalvereniging Emos
1997-heden: Penningmeester van buurtvereniging De Grun’n Hoek. Voorts organiseert zij kaartavonden en is dan tevens gastvrouw.
1998-heden: Vrijwilliger bij BrabantZorg, locatie de Wijers in Schaijk. Zij assisteert bij de dagactiviteiten, verzorgt koffie en thee en biedt een luisterend oor. Voorts gaat zij met bewoners wandelen, bezoekt met hen bibliotheek of winkel en verzorgt felicitatiekaarten wanneer medewerkers jarig zijn.
2001-heden: Buurtcoördinator van parochie Heilige Johannes de Doper. Als zodanig bezoekt zij 80-plussers op hun verjaardag en ouders bij de geboorte van een kind. Voorts stuurt zij nieuwe bewoners in de wijk Molengraaf een welkomstkaart.
2012-heden: Collectant van de jaarlijkse verjaardagsactie van de Katholieke Bond van Ouderen te Schaijk.

Tagged under Korfbal