DAW opent het nieuwe jaar matig!

De afgelopen week is er goed getraind en zijn diverse situaties besproken en beoefend. Maar als we kijken naar de resultaten van vandaag, valt het toch een beetje tegen.

143IMG 3598

Het 2e speelde tegen het sterke en ervaren Be Quick uit Nuland. 

In het begin van de wedstrijd was ons aanvalsspel zeker bemoedigend en wisten we meermaals langere aanvallen te maken. In de verdediging liepen we een beetje achter de tegenstander aan en sloten niet tijdig genoeg. Toch bleven we in de 1ehelft goed bij en zagen we daar toch vooruitgang.

Na rust werd er te veel ruimte gegeven voor het schot, we durfden er niet vol op te gaan en de aangeef eruit te halen. Daar moeten we zeker nog hard aan werken. Wellicht ervaren de dames de verbeteringen nog niet, maar we gaan zeker vooruit.

Bij het 1e was het een slechte dag, zoals iemand al riep: ‘waaide het te hard?’ Een einduitslag van 5-3 met een totaal van 81 doelkansen voor en 39 tegen. Natuurlijk hadden we ook pech met twee blessures. Hierdoor moesten we de vakverdeling aanpassen, maar daar lag het niet aan. We kwamen niet in ons spel, te weinig rebound en niet scoren!

Positief is de verdediging, weinig kansen weggegeven en elkaar sterk geholpen in de communicatie.

Een wedstrijd om snel te vergeten. We hebben de twee wedstrijdpunten en gaan volgende week naar de Horst. Kijken of het daar beter wil lukken.

A.s. woensdag wordt voor de jeugd een clinic gehouden in de sporthal. Kom eens kijken naar onze jongste talenten die we wat gaan leren over het schieten en balbehandeling.