• Gepubliceerd in Clubnieuws

Beste DAW-leden, ouders/verzorgers en supporters,

Zoals bekend gaat DAW samen met korfbalvereniging EMOS. Vanwege dit samengaan ontwikkelen we een nieuw logo, een nieuwe kleurstelling en dus ook nieuwe DAW-kledinglijn. Deze kledinglijn is helaas nog niet te verkrijgen. We streven ernaar om de kledinglijn medio oktober te kunnen gaan uitleveren.

Later zal over dit punt meer nieuws volgen, maar enkele punten van aandacht willen we nu al melden:
- in de startfase verwachten we niet helemaal aan de vraag te kunnen voldoen, omdat we nu eenmaal niet onbeperkt kunnen inkopen.
- de kledinglijn zal niet langer verkrijgbaar zijn bij Van Tilburg Sport (ook de huidige kledinglijn is daar vanaf dit moment niet langer verkrijgbaar).
- de nieuwe kledinglijn zal niet in enige winkel te koop zijn, maar uitsluitend via internet te verkrijgen om kosten laag te houden en kopers het gemak van thuiswinkelen te bieden.

We realiseren ons dat geïnteresseerden en met name nieuwe leden het als een groot gemis evaren dat men momenteel geen DAW-kleding kan aanschaffen. Wij vragen om begrip, nog even geduld en we hopen dat je de komende tijd doorkomt met het lenen van wat kleding. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe lijn!

Tagged under Club