Log in

Rondom de fusie is er op het gebied van sponsoring veel gebeurd. Tal van sponsoren zijn naar aanleiding van het huwelijk tussen DAW en Emos bereid gevonden om de nieuwe vereniging via een sponsorpakket en/of door het sponsoren van teamkleding financieel te ondersteunen. Reden te meer om daar eens goed bij stil te staan. Dat gebeurde op donderdag 19 april jl. tijdens de jaarlijkse Sponsoravond.

De Sponsoravond genoot deze editie met een slordige 150 aanwezigen weer een gezonde belangstelling. Dat bleek niet voor niets, want het werd als vanouds een gezellige avond. De avond trapte af met een officieel intermezzo tussen de gebroeders Lamers. Namens de DAW Schaijk Sponsorcommissie nam Frenk Lamers het welkomstwoord voor zijn rekening en hij gaf de microfoon daarna aan zijn broer en voorzitter Henrie, die daar gericht aan de Sponsorcommissie en het barpersoneel nog een aantal mooie woorden aan toevoegde.

Daarna was het tijd voor de gastspreker van de avond. De Sponsorcommissie wist dit jaar weer een mooie naam te strikken: niemand minder dan cabaretier Mark van de Veerdonk nam plaats achter de microfoon. Mark won eerder al eens de jury- én de publieksprijs op het Leids Cabaretfestival en deelde goedbedoelde relatieadviezen met het publiek. De moraal van het verhaal luidde om eens iets meer lef te tonen, al is het sterk de vraag of de manier waarop Van de Veerdonk dat voor zich zag in alle huiskamers in goede aarde zou vallen.

Als afsluiting nam DJ Jason het stokje over en hij zorgde ervoor dat de aanwezigen onder het genot van een geweldig goed verzorgd hapje en drankje – met dank aan de vrijwilligers van de Barcommissie – tot in de kleine uurtjes na konden praten op deze prachtige lenteavond in april.