• Gepubliceerd in Clubnieuws

Dit jaar kunt u van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni deelnemen aan de avondvierdaagse in Schaijk. Een mooie gelegenheid om zowel te genieten van de mooie omgeving van Schaijk als om sportief en gezond bezig te zijn. 

Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk en Sportvereniging DAW Schaijk heten u dan van harte welkom vanaf de startplaats in of bij de kantine van DAW, aan de Bossestraat 56 in Schaijk. U kunt daarbij kiezen voor de 5, 10 of 15 km afstand. Behalve op een mooie route wordt u ook verrast op een gezellig stukje muziek, dat wordt verzorgd door respectievelijk Potdomme, de Rogbloazers en One man band Gertwin.

De 5 km kan starten tussen 17:30 en 19:00 uur, 10 km kan starten tussen 17:30 en 18:30 uur, terwijl de 15 km lopers tussen 17.30 en 18.15 uur kunnen vertrekken. Houdt er bij de start rekening mee dat u 21:00 uur weer binnen moet zijn, anders moeten we u als uitgevallen beschouwen. Op maandag 28 mei is tussen 18:30 en 20:00 uur gelegenheid tot voorinschrijving in de kantine van DAW. U voorkomt daarmee dat u dinsdag lang in de rij moet staan. Zorgt u ervoor dat u bij het inschrijven weet voor de hoeveelste keer u wandelt, want om tijdig de medailles te krijgen moeten we ze al snel bestellen. Het inschrijfgeld inclusief medaille is € 5,-.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de avondvierdaagse te wandelen zonder dat u een medaille wilt, het inschrijfgeld is dan nog slechts € 3,- voor vier dagen wandelen. Ook is er de mogelijk om u voor één dag in te schrijven, dan is het inschrijfgeld € 1,-. Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk ontvangt geen subsidies en de inschrijfgelden zijn nodig om de avondvierdaagse mogelijk te maken. Daarom zijn de rustplaatsen, waar de wandelaars een gratis consumptie krijgen aangeboden, alleen nog toegankelijk voor deelnemers met een startkaart. Begeleiders, zoals (groot-)ouders, die beurtelings één dag met een groepje kinderen lopen mogen hun startkaarten uitwisselen.

Vrijdag is de intocht, de deelnemers leggen dan de laatste meters af onder begeleiding van fanfare Concordia.
We hopen natuurlijk op mooi weer en heten u graag welkom tijdens onze avondvierdaagse. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.wandel-og.nl. Tot ziens op dinsdag 29 mei!