• Gepubliceerd in Clubnieuws

De Sinterklaasvieringen bij DAW Schaijk zijn weer achter de rug. In totaal zo’n 200 kinderen hebben hiervan genoten.

Op vrijdagavond 23 november begonnen we in onze eigen kantine, met de van de korfbaltak de pupillen F, E en D2 . Van de voetbaltak waren de J08, J09, J10 en J011 aanwezig. Vanaf het begin zat de stemming er goed in. De 4 Pieten werden enthousiast ontvangen en onder hun leiding vond er een gezellig Bingo en Loterij plaats waarbij er diverse kinderen met een mooie prijs werden verrast. Bij de oudere kinderen was er ook nog een Mystery-guest. De verschillende teams moesten door middel van vragen er achter zien te komen wie deze persoon was. Uiteindelijk werd de naam van Nico Geurts ( bij iedereen natuurlijk bekend als de clubheld van DAW Schaijk ) door bijna alle teams geraden. Tussendoor was er nog tijd voor een dansje samen met de Pieten o.l.v. DJ Sven. Op het eind werden alle kinderen verrast met een leuk presentje; een polsband die ook meteen als portemonnee te gebruiken is. En na ook nog een snoepzak te hebben gekregen gingen alle kinderen moe maar voldaan na afloop weer naar huis.

Woensdag 28 november was het de beurt aan de jongste leden van onze vereniging. In de sporthal kwamen zo’n 60 kinderen van de kangoeroes/welpen , de kabouters en J07 bijeen voor hun eigen feestje. Er was door de Jeugdactiviteitencommissie samen met de leiding een heel circuit uitgezet waar de kinderen volop konden oefenen voor alles wat een Piet moet kunnen. Enthousiast gingen de kinderen onder begeleiding van de 4 Pieten aan de slag. Na afloop hadden zij dan ook allemaal een Pietendiploma verdiend. Ook voor hen was er natuurlijk een presentje en een lekkere snoepzak voordat ze door hun ouders weer werden opgehaald.

Tijdens deze activiteiten heeft fotograaf Tonny een mooie reportage gemaakt die vanaf 11 december terug te vinden is op de website.

SP2018 1

SP2018 2

Tagged under Activiteiten