DAW Schaijk is al enkele jaren geleden gestart met kaboutervoetbal en kangoeroe/welpen korfbal speciaal voor alle kinderen in groep 1, 2 en 3. Kinderen kunnen op een speelse manier de bal leren ontdekken. Ze leren met elkaar bezig te zijn, samen te spelen, te winnen en verliezen. Ook voor de motorische ontwikkeling van de kinderen is het goed dat ze wat ontspanning aangeboden krijgen, maar bovenal kunnen ze gewoon lekker bezig zijn.
Lijkt dit net iets voor je zoon of dochter, dan kun je op zaterdag voor voetbal tussen 9.00 en 10.00 en op woensdag voor korfbal tussen 17.15 en 18.15 bij DAW Schaijk terecht. We gaan dan in groepjes een uurtje allerlei oefeningen en spelletjes met de bal doen. 


Willen ze het eerst een keer meemaken? Kom dan woensdagmiddag 22 mei (15.30 uur tot 16.30 uur) naar onze voetbal-korfbal instuifmiddag. Op deze middag laten we de kinderen op een speelse manier kennis maken met voetbal en korfbal. Voor de kinderen is er ranja en voor de ouders koffie of thee. En diegene die interesse hebben, kunnen een rondleiding krijgen door onze mooie accommodatie.

Wellicht tot op ons sportpark.