Logo

Op zaterdag 15 juni gaan we met alle jeugdteams van DAW Schaijk zowel van de voetbal – als van de korfbalafdeling het seizoen 2018 – 2019 gezamenlijk afsluiten. 

Tijdens het ochtendprogramma verwachten wij alle kinderen en ouders van de volgende teams:

Voetbal: Kabouters, Jo7, Jo8, Jo9, Jo10 en Jo11.

Korfbal: Kangoeroes, Welpen, pupillen F, pupillen E en G-team korfbal.

Iedereen wordt om 8.30 uur verwacht. Na een warming up starten om 9.00 uur de wedstrijden waarbij elk team 2 keer 20 minuten tegen de eigen ouders speelt. De leiding van deze teams zorgen zelf voor een scheidsrechter. Ivm het grote aantal teams is er vandaag geen gelegenheid om te douchen. De kleedlokalen kunnen wel gebruikt worden om zich om te kleden. Dit geldt voor ouders en kinderen.

Om 11.15 uur beginnen de finales van het penalty schieten en het strafworpen nemen op het hoofdveld. De voorrondes worden hiervoor tijdens de trainingen gehouden. En om 12.15 uur wordt de ochtend afgesloten met de prijsuitreiking.

 

Het middagprogramma start om 13.00 uur voor de volgende teams:

Voetbal: Jo13, Jo15, Jo17, Jo19, Mo15, Mo19 

Korfbal: pupillen D – aspiranten C – aspiranten B – junioren A.

Deze teams spelen ook weer tegen de ouders behalve de oudste voetbal- en korfbalteams. Zij voetballen en korfballen onderling. De jun A1 en A2 van korfbal spelen tegen Jo19- 1 en Jo19-2.

De asp B1 en B2 van korfbal spelen tegen Jo17-1 en Jo17-2.

Ook voor de wedstrijden van het middagprogramma wordt de scheidsrechter door de leiding zelf geregeld. Ivm het grote aantal teams is er vandaag geen gelegenheid om te douchen. De kleedlokalen kunnen wel gebruikt worden om zich om te kleden. Dit geldt voor ouders en kinderen.Vanaf 16.45 uur zijn voor deze teams de finales voor de penaltybokaal en de strafworpbokaal. Zij hebben hiervoor ook de voorrondes tijdens de trainingen afgewerkt.

Rond 17.45 uur verwachten we hiermee klaar te zijn en dan kan de prijsuitreiking plaats vinden. Voor deze teams zal er ook de uittreiking plaats vinden van de Team van het jaarbokaal, zowel voor voetbal als voor korfbal. 

Tijdens deze dag wordt er ook gezorgd voor muziek op het terras en ook de kledingcommissie is met een stand aanwezig zodat er evt ook kleding gepast kan worden. Het bestellen gaat natuurlijk via de webshop te vinden op de website van DAW Schaijk.

Ook het kantinepersoneel staat klaar om iedereen de gehele dag te voorzien van een drankje of een hapje. De organisatie van deze dag is in handen van de JeugdActiviteitenCommisie en we hopen dat het een leuke, gezellige afsluiting zal worden met elkaar. 

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2019 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.