Zaterdag 15 juni stond de hele dag in het teken van de afsluiting van het seizoen voor de jeugd van zowel korfbal als voetbal.


De ochtend werd gestart met een gezamenlijke warming-up op de klanken van het lied Pasapas dat ook dit jaar met de Koningsspelen is gebruikt. Daarna toog iedereen naar de velden om te kijken wie de wedstrijden korfbal en voetbal konden winnen ; de ouders of de kinderen. Er werd fanatiek gespeeld en menig ouderteam moest het onderspit delven tegen de enthousiaste kinderen. De ochtend werd afgesloten met de finales voor de penaltybokaal bij het voetballen en de strafworpbokaal bij het korfbal. Het was erg spannend maar tenslotte kwamen er bij iedere leeftijdscategorie 3 winnaars uit. Daarna volgde de prijsuitreiking en onder het genot van een lekker ijsje deelden de voorzitters van de jeugdcommissie voetbal Marcel v d Heuvel en de jeugdcommissie korfbal Francis v Beijsterveldt de prijzen uit. Alle kinderen, van de jongere teams die tijdens de ochtend actief waren, kregen een mooie medaille en natuurlijk waren er ook de gouden, zilveren en bronzen beker voor de winnaars van de penalty’s en de strafworpen.

Na de middag kwamen de oudere teams in actie. Sommigen tegen hun ouders, maar ook verschillende teams speelden onderling een voetbal en/of korfbalwedstrijd . Er werd door de spelers van de voetbaltak fanatiek gekorfbald en de korfbalmeiden lieten zien ook wel met de bal aan de voet raad te weten. Ook bij deze leeftijdsgroep tijd voor de finales voor de penaltybokaal en de strafworpbokaal.
Tevens werden er de bokalen uitgereikt voor de teams van het jaar ; voor de korfbaltak ging deze prijs naar de junioren A2 en bij de voetbalafdeling was JO17-4 de winnaar


Na de prijsuitreiking bleef het nog lang druk op het terras, waar tijdens een groot gedeelte van de dag Gertwin Visschers voor de muziek heeft gezorgd.  Rest nog een woord van dank aan Hartje Groen voor het lekkere fruit en het kantinepersoneel voor hun inzet! De Jeugdactiviteitencommissie kan terug zien op een geslaagde dag.


Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot in het nieuwe seizoen !

 

Winnaars penaltybokaal:

TEAM

GOUD

ZILVER

BRONS

JO19

Max Ruyters

Rick Geurts

Rens Vogels

MO19

Yara Loeffen

Kim v.d. Heuvel

Anouk Lamers

JO17

Sjoerd v.d. Blij

Sven v. Ras

Randy Spierings

JO15

Bas Janssen

Bram Wilbers

Isa Lamers

MO15

Anne v. Oort

Bieke Loeffen

Jasmijn Walg

JO13

Finn Oliemeulen

Huub Pashouwers

Juup Loeffen

JO11

Boris d. Jong

Tijn Voet

Fenn v. Vught

JO10

Sven v. Rooy

Bryan v. Ras

Tigo v.d. Hurk

JO9

Henk v.d. Loop

Juup v. Casteren

Siebe Megens

JO8

Gijs v.d. Aa

Siem Visser

Stan v. Boekel

JO7

Ties Platenburg

Vigo Thijssen

Denn v. Aalst

Winnaars strafworpbokaal:

TEAM

GOUD

ZILVER

BRONS

Junioren A

Fleur v. Ras

Edith v.d. Groes

Meike v. Dinther

Aspiranten B

Sarah v.d. Meijden

Jinte Jans

Evi Loeffen

Aspiranten C

Vera Lamers

Guusje Visser

Mila Hendriks

Pupillen D

Nanne Jans

Anne v. Zandvoort

Nienke den  Bekker

Pupillen E

Maike Baggermans

Shanomie v.d. Linden

Jette Laurenssen

Pupillen F

Emma Peters

Femke Bogers

Charlotte v. Son

Welpen

Jealinn v.d. Linden

Janske Timmers

Lise Rutten

 

 

 

Slotdag 2019 3 min

Slotdag 2019 2 min

Slotdag 2019 4 min

 

 

Slotdag 2019 1 min