In een goed gevulde kantine heeft DAW Schaijk op 29 september afscheid genomen van diverse selectiespelers/kader die zich vele jaren hebben ingezet voor de selecties binnen de voetbal- en korfbaltak.

Na afloop van de wedstrijd tussen DAW Schaijk 1 en Prinses Irene 1 nam voorzitter Henrie Lamers het woord. Het ritueel luidt dat afscheid wordt genomen van de spelers/speelsters/kader die zich gedurende meerdere jaren hebben bewezen binnen de selectieteams van zowel het korfbal als het voetbal. Zes mensen gaven gehoor aan de uitnodiging van de Technische Commissie om ten tonele te verschijnen om de hartelijke woorden en bloemen in ontvangst te nemen.

Bij de voetbaltak namen Joost Heurkens en de vrienden Geert Loeffen en Thijs Pennings (laatstgenoemde is ongetwijfeld beter bekend als Bami) afscheid als voetballers. Allen hebben liefst tussen de 12 en 15 jaar in de selectie gevoetbald! Joost en Thijs zien we terug in de B-selectie, Geert is gestopt als actief speler. Harrie van der Heijden nam na liefst 18 jaar (!) als vlagger/assistent-scheidsrechter te hebben gefungeerd afscheid. Ingrid Willems hing haar fotocamera aan de wilgen. Vermeld dient de worden dat Rik van der Linden door een welverdiende vakantie verstek moest laten gaan. Hij keepte liefst 17 seizoenen in de selectie 1-2-3, waar hij de laatste jaren speler/trainer was bij DAW 3. In zijn hoogtijdagen keepte hij meer dan verdienstelijk in ons vaandelteam. Ook Niels de Groot (na zo'n 8 seizoen DAW 1) was niet aanwezig. Ook Rik en Niels blijven gelukkig als actief speler behouden voor onze vereniging! 

Bij de korfbaltak nam Linda Albers-Christiaans afscheid als leidster, na wat jaren eerder door een blessure haar schoenen aan de wilgen te hebben gehangen. 

 

DAW Schaijk bedankt allen voor hun inzet gedurende al deze jaren!

 

29092018 Groepsfoto afscheid

Van links naar rechts: Geert Loeffen, Joost Heurkens, Ingrid Willems, Linda Albers-Christiaans, Thijs Pennings ('Bami') en onder Harrie van der Heijden

 

29092018 Linda Christiaans

Linda Albers-Christiaans

 

29092018 Afscheidnemers aan tafel

Gezellgheid aan tafel!