Eindelijk is het begonnen, het uitdelen van DAW sportplaatjes bij Albert Heijn Schaijk! Nadat begin november de foto’s waren gemaakt werd het stil rond de actie. Achter de schermen werd echter hard gewerkt om alles te drukken en een promotiecampagne op te zetten.

Sinds deze week is de AH winkel geheel in de sfeer van de sportplaatjesactie. Er is een heuse uitstalling gemaakt, compleet met korfbalkorf en voetbalgoal. Twee etalagepoppen met DAW wedstrijdtenue staan klaar om met de wedstrijd te beginnen. Aan het plafond en andere plekken in de winkel hangen grote uitvoeringen van de sportplaatjes, er is een heuse videocommercial (https://www.youtube.com/watch?v=4nC4YO6YvWo&feature=emb_logo) gemaakt en natuurlijk mochten korfbalteam D1 en voetbalteam JO11-2 de eerste exemplaren van het spaaralbum in ontvangst nemen.

Alle spelers en leiders die met een unieke foto in het album staan krijgen bij de eerstvolgende training of wedstrijd het spaaralbum gratis uitgereikt. De eerste drie spaarders krijgen een presentje als ze hun compleet gespaarde team kunnen laten zien en natuurlijk komt er een ruilmiddag/avond bij DAW tegen het einde van de actie.


Iedereen veel spaarplezier toegewenst!

DSC 0011 min min

DSC 0027 min