17 Augustus aanvang trainingen DAW Schaijk
In de week van maandag 17 augustus beginnen voor alle teams van DAW Schaijk de trainingen, dit is voor zowel het voetbal als het korfbal. Enkele standaardteams beginnen al wat eerder maar dat is bekend bij de materiaaluitgifte.
Kijk goed op de site bij het trainingsschema welke dag en hoe laat jouw team traint.

Geen gebruik kleedlokalen bij trainingen; dat betekent thuis omkleden
Helaas kunnen we nog geen gebruik maken van de kleedlokalen omdat het dan veel te druk wordt in de gang en de kleedlokalen. Dus hiervoor geldt dat voor de trainingen thuis wordt omgekleed en dat spelers/speelsters in trainingstenue op het sportpark verschijnen. We kunnen in de gang en kleedlokalen namelijk niet de juiste afstand van 1,5 meter hanteren tussen de volwassen personen onderling en met de volwassenen met de kinderen. Tevens is dit een veiligere manier voor de vrijwillgers van de materiaaluitgifte die op de trainingsavonden aanwezig zijn. De meesten hiervan zitten in de risicogroep vanwege hun leeftijd.

Materiaaluitgifte
Onze vrijwilligers van de materiaaluitgifte zorgen dat de materialen per team buiten liggen en daarna weer netjes opgeruimd worden als de desbetreffende teams weer klaar zijn met hun training.

Doordeweekse oefenwedstrijden
Voor de doordeweekse oefenwedstrijden worden er per team meerdere kleedlokalen toegewezen zodat men dan toch de juiste afstand van 1,5 meter kan hanteren. Voor het voetbal drie kleedlokalen per team en voor het korfbal twee kleedlokalen per team.

Natuurlijk zijn we allemaal blij dat het sporten weer begint. Laten we met zijn allen zorgen dat de richtlijnen van de Nederlandse overheid worden nageleefd. Hierbij wordt van eenieder verwacht dat hij/zij het gezonde verstand gebruikt. Iedereen veel sportplezier toegewenst en tot ziens op ons sportpark!