De kantine gaat weer open en DAW Schaijk zoekt mensen voor ons team in de kantine! Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons kunnen helpen. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging.

 

Wat zoeken wij?


Medewerk(st)er keuken vanaf 15 jaar (zondag)
Wij bieden:
- Een super leuk team waarbij je werkt in een prettige omgeving
- Een vrijwilligersvergoeding
- Tijden in overleg
- Ervaring opdoen in een informele sfeer

Wij zoeken:
Een klantvriendelijke, representatieve en enthousiaste medewerk(st)er die niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken en goed kan samenwerken!

 

Vaste barmedewerk(st)er vanaf 21 jaar (zondag)

Wij bieden:
- Een super leuk team waarbij je werkt in een prettige omgeving
- Een vrijwilligersvergoeding
- Tijden in overleg, minimaal 1 zondag per maand
- Ervaring opdoen als leidinggevende

Wij zoeken:
Een klantvriendelijke, representatieve en enthousiaste medewerk(st)er die niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken en goed kan samenwerken! Bij DAW kun je ervaring opdoen in het aansturen van anderen, namelijk de barvrijwilligers die jou helpen om iedereen van een natje en droogje te voorzien. Daarnaast staat het natuurlijk niet verkeerd op je CV om bij de gezelligste vereniging van Schaijk en omgeving te werken!

 

Heb je interesse (of ken jij iemand die interesse heeft) en wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Harm van de Camp! Hij kan je alles vertellen over de voorwaarden. Harm is te bereiken door hem een mailtje te sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of te bellen (06 – 271 846 61).

 

Wellicht tot ziens bij ons in de kantine!

 

Heineken 0.0 tap