Logo

π–πžπžπ€ 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 π’πœπ‘πžπ’ππ¬π«πžπœπ‘π­πžπ«!

Net als ieder jaar staat het eerste weekend van oktober in het teken van de β€œweek van de scheidsrechter”. Goed om eens per jaar stil te staan bij de leidsmannen en vrouwen die wekelijks er mede verantwoordelijk voor zijn dat we met zijn allen lekker kunnen voetballen en korfballen. Dat dit niet altijd de meest dankbare taak is, zal bij de meesten wel bekend zijn. Toch zijn er gelukkig veel mooie momenten die ervoor zorgen dat onze clubscheidsrechters van het korf- en voetbal wekelijks de fluit hanteren.

Dit jaar echter overschaduwt het corona-virus alles. Op een verder leeg sportpark waar ouders en ander publiek niet welkom zijn vanwege de aangescherpte maatregelen stond DAW Schaijk toch even stil bij de Week van de Scheidsrechter om hen te bedanken. Op de foto deelt Dirk van Dinther van de JO13-1 een presentje uit aan Jan van Maasdijk. Al jarenlang trouw scheidsrechter op zowel de zaterdag als zondag bij onze voetbaltak.

We hopen dat we nog jaren van Jan en al zijn collega’s mogen genieten op het veld! Alle scheidsrechters bedankt voor jullie inzet en ga zo door!

 

Week van de Scheidsrechter

Tagged under Club
Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.