Tijdens de persconferentie van afgelopen week werd duidelijk dat het land 5 weken op slot gaat (tot dinsdag 19-januari). De senioren mogen in die periode slechts in tweetallen (buiten) trainen. De winterstop was al aanstaande en zou duren tot begin januari. DAW Schaijk heeft besloten zich aan te sluiten bij de datum van 19-januari, waarmee de winterstop voor de seniorenafdeling wordt verlengd tot deze datum. Dat betekent dat trainingen niet mogelijk zijn op ons sportpark voor zowel de senioren van de voetbaltak als van de korfbaltak en trainingen op zijn vroegst op dinsdag 19-januari weer mogelijk zijn, afhankelijk van besluiten van de Nederlandse regering. 

 

Actuele stand van zaken KNVB en hervatting competitie:

In de volgende link staan de opties die de KNVB over heeft voor het restant van het seizoen '20-'21: Half januari besluit over vorm waarin competities worden hervat | KNVB

 

Actuele stand van zaken KNKV en hervatting van de competitie:

Bij korfbal is de buitencompetitie een heel eind afgewerkt en de binnencompetitie zal waarschijnlijk niet hervat worden, dus als het weer mag, zal begonnen worden met de tweede helft buitencompetitie.

 

Laten we hopen dat in het nieuwe jaar weer meer mogelijk is voor de amateursport en dan met name voor de seniorenafdeling. Op 12 januari zal het kabinet beoordelen welke maatregelen vanaf 19 januari nog nodig zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. 

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur van DAW Schaijk