• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW'-ers in hart en nieren Gerrit van der Linden en Wim van Son ontvangen lintje!

Gerrit en Wim hebben uit handen van burgemeester Marnix Bakermans een koninklijke onderscheiding ontvangen op Koningsdag.

 

Gerrit van der Linden

Gerrit is al decennialang zeer actief binnen DAW. Zo is hij betrokken bij de NKS jeugdkampen, de PSV masters en het jeugdkamp van DAW. Gerrit is lid geweest van het jeugdbestuur tussen 1995 – 2000, hij is leider geweest van het 3e en 4e elftal en hij is vanaf 1 juli 1971 jeugdleider. Momenteel is hij ook lid van de vuttersploeg.

 

Wim van Son

En ook Wim van Son zet zich al lange tijd in voor de samenleving! Hieronder een overzicht:

1963 – heden Actief lid van de vogelvereniging De Vogelvriend in Schaijk. Wim neemt bij de jaarlijkse tentoonstelling onder meer volgende taken voor zijn rekening: het ophalen en afvoeren van het tentoonstellingsmateriaal, het opbouwen en afbreken van de stellingen en het voordragen van de vogels tijdens de keuring.

1985 – 1993 Bestuurslid van het FNV Cluster Reek, Zeeland en Schaijk

1986 – heden Vrijwilliger en bestuurslid (1986-2000) van de voetbalvereniging RKSV DAW in Schaijk. Wim hield zich onder andere bezig met het onderhoud van de club, de scheidsrechters, de wedstrijdprogramma’s, de indeling van de kleedlokalen en de velden en de inning van de entreegelden. Momenteel is hij lid van de klusploeg.

2001 – heden Voorzitter van de jeu de boulesclub Le Jeteur in Schaijk

 

Gerrit en Wim, van harte gefeliciteerd!

Ook Leonie van der Heijden - Van Boxtel ontving een onderscheiding voor haar verdiensten voor de samenleving. Zij zet zich onder meer al 35 jaar in voor EMOS, onze fusiepartner. Op de foto wordt zij geflankeerd door Gerrit en Wim.

 

Hieronder foto's van Gerrit en Wim tijdens de ceremonie.

Gerrit zijn vrouw Ria en burgemeester Bakermans

Wim van Son

 

 

Tagged under Voetbal