Op zondag 17 december 2017 was DAW JO11-4 het Team van de week. Om 13.15u werden de kinderen verwacht, dit waren; Gies, Theed, Jacob, Roos, Bart, Fenn, Jort, Jayden, Jan, Thomas en Guus. Op naar de kleedkamer om de tenue's aan te doen. Daarna met zijn allen naar het veld om de vlaggenparade te oefenen. Dit hadden zij zo onder de knie dus op naar de teamfoto. Ook deze was gelukt, dus naar het kleedlokaal om enkele vragen te beantwoorden.

Wie is volgens jullie de beste speler van DAW 1? Mike!

Hoe eindigt DAW 1 dit seizoen? 1ste.

Hoe was jullie laatste wedstrijd? 2-2 allemaal goed ons best gedaan.

Op welke plaats staan jullie? 6de

Wat was het mooiste wat jullie dit seizoen hebben meegemaakt als team? De 1ste wedstrijd met 10-0 gewonnen.

Welke profclub heeft jullie voorkeur? Ajax en PSV.

Wie wordt landskampioen? 7x Ajax en 3x PSV.

Wat vinden jullie van jullie leiders en trainers? Grappig en leuk, Mike moet fitter worden.

Moet er aan de training iets veranderen? Andere opdrachten en een drinkpauze.

Het lekkerste wat in de kantine te koop is? Chips, snoep, friet, snack en tosti.

Het werd tijd om naar het veld te gaan de spelers onder de boog naar de cirkel en toen in een afmars van het veld; de wedstrijd kon beginnen. DAW kwam met 1-0 achter 2-0 achter 2-1 , 2-2 en rust.
In de rust mochten de kinderen penalty’s nemen op een speler van DAW 1 verschillende ballen vielen in de goal en enkele ook erlangs. Omkleden en daarna een verrassingstasje met lekkers erin. De eindstand was 2-2 met in de laatste minuten nog een penalty tegen DAW. Deze werd gehouden door de doelman.