Bestuur en commissies

Hoofdbestuur

Voorzitter
Henrie Lamers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris
Marjon Vos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester
Erwin Christiaans: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid Voetbal jeugd
Marcel v/d Heuvel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris Geert Manders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0643868967

Bestuurslid Voetbal senioren
Gerard Manders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris Leo van Mun: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0622509043

Bestuurslid Korfbal
Mijke Appelhof: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris senioren Ivanka Bekkers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0623215455

Wedstrijdsecretaris jeugd Ilse Wijnakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0649774617

Bestuurslid Sponsorzaken
Carlo de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid Activiteiten
Loes v/d Hoogen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid PR-zaken
Martijn de Graauw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid Facilitair
Harold Pashouwers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid Kantine en bar
Harm v/d Camp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid Vrijwilligerszaken
Hannie Romme - van Uden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbal Jeugd

Jeugdvoorzitter
Marcel v/d Heuvel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris Jeugd
Geert Manders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0643868967

Coördinator uittoernooien Jeugd
Geert Manders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator thuistoernooien Jeugd
Pieter v/d Linden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische zaken Jeugd
Henry van Boekel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteitencoördinator Jeugd
Mari v/d Venne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Materiaalbeheerder Jeugd
Pieter v/d Linden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator JO19/JO17
Tom School: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator JO15/JO13/JO12
Jaap Jans: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator JO11/JO10/JO9/JO7
Nico Geurts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator Keepers
Henrie van Boekel

Coördinator Meisjes
Marian van der Linden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbal Senioren

Voorzitter Technische Commissie
Gerard Manders (selectie 1-2-3): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rik v/d Linden (selectie 4-5-6)

Maikel Kling (elftallen 7 en lager)

Sander van Kreij (dames)

Jan Janssen (scheidsrechterszaken)

Ronald v/d Venne (overgang jeugdspelers naar senioren)

Leo van Mun: wedstrijdsecretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0622509043

Korfbal Jeugd/Senioren

Seniorencommissie Linde Vos – van der Steen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– Doelgroep coördinator senioren 1 & 2 Ronald van den Brink – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– Doelgroep coördinator senioren 3 Laura Hendriks
– Doelgroep coördinator midweek 1, 2 & recreanten Josianne Visschers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat senioren Ivanka Bekkers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0623215455

Jeugdcommissie Carlijn van den Hoogen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– Doelgroep coördinator junioren Carlijn van den Hoogen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– Doelgroep coördinator aspiranten Anke van der Wijst – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– Doelgroep coördinator pupillen D Brechtje van Esch – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– Doelgroep coördinator pupillen E & F Mieke Geurts – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat jeugd Ilse Wijnakker – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uitsluitend in het geval van dringende zaken: 0649774617

Commissie arbitrage Kim Roefs – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. & Mieke Geurts – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.