• Gepubliceerd in Organisatie

Het nieuws en de informatie van onze mooie vereniging volgen? Blijf op de hoogte via onze PR- en communicatiekanalen: 

De DAW'er


In september 1947 werd voor het eerst een clubblad ‘de DAW'er' uitgegeven. Dit was op initiatief van Sjef van de Wijst. Het blad was vooral bedoeld voor DAW-leden in Indië. De kopij werd door Sjef geschreven, de wedstrijdverslagen werden gemaakt door Jan Wittenberg. Nadat de ‘Indische periode' afgelopen was, ging ook de ‘ de DAW'er' ter ziele. In het seizoen 1980-1981 werd het blad weer nieuw leven ingeblazen en heeft daarna diverse wijzigingen ondergaan in vorm, inhoud, editie-aantallen en oplagestuks. Inmiddels bestaat de redactiecommissie al een heel aantal jaren uit dezelfde vaste kern en beheert zij naast het clubblad ook de onderstaande andere PR-kanalen. Op dit moment verschijnt het blad, in een oplage van 750 stuks, 2 maal per jaar. 

N.B. voor een juiste ontvangst van de DAW'er is het van belang dat DAW in het bezit is van de juiste adresgegevens. Wilt u, bij eventuele foutieve gegevens of bij een naderende wijziging van adres, de juiste gegevens doorgeven aan DAW Schaijk. Dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
DAW-website

Sinds 2000 bestaat ook de DAW-website. Deze site is langzaam uitgebouwd en met gemiddeld 3000 bezoekers per week is de site het belangrijkste communicatie- en informatiemiddel van de club geworden. De site wordt dagelijks ververst.

Heb je ook een leuk berichtje voor in de DAW'er of op de website?? 
Stuur dit dan via e-mail naar de internetredactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of naar de redactie van de DAW'er: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DAW-clubapp

Sinds 2013 beschikt DAW over een heuse clubapp. Deze app (geschikt voor Apple en Android) voorziet de gebruiker van nieuws, maar vooral van het speelschema van het eigen team of team dat men volgt. Bij dit speelschema, natuurlijk ook de uitslagen en standen. Meer over de DAW-clubapp lees je op deze pagina.

Social media

DAW kent ook een aantal social media kanalen. Twitter, Facebook, Instagram, Youtube en Flickr. Klik bovenaan in de menubalk op het betreffende icoontje om naar een kanaal te gaan.