• Gepubliceerd in Organisatie

Voetballen bij DAW Schaijk is mogelijk vanaf de leeftijd van 4 jaar. Als (mogelijk) nieuw lid kun je natuurlijk eerst een paar keer mee trainen om te proberen of je het leuk vindt. Ook meisjes/vrouwen zijn bij DAW Schaijk van harte welkom.

Wil je meer weten over voetballen bij DAW Schaijk (zowel jeugd als senioren) neem dan contact op met Henk Pennings via telefoonnummer 06-49197773 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een informatieboekje downloaden is ook mogelijk. Lid worden kan alleen door het insturen van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier. Klik op aanmeldingsformulier om een formulier te downloaden. Lever het volledig ingevulde formulier in bij het wedstrijdsecretariaat van DAW of stuur het naar Henk Pennings, Hoogheistraat 7, 5374 NT Schaijk.

Let op: nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs in te leveren.

Ook voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot het lidmaatschap, zoals bijv. zwangerschap, verhuizing, e.d. dien je contact op te nemen met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributiebedragen seizoen 2018-2019

Hieronder de contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019. Deze liggen in lijn met het voorgaande jaar, aangepast met de inflatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Type

Bedrag

Senioren

€ 153

O-19, O-17

€ 120

O-15, O-13, O-12

€ 112

O-11, O-9, O-7

€ 99

Kabouters

€ 56

Seniorenvoetballer met kaderfunctie

€ 93

Juniorenvoetballer met kaderfunctie

€ 72

Walking Football

€ 98

Walking Football met kaderfunctie

€ 62

Rustend lid

€ 46

Kaderlid zonder te voetballen

€ 0