• Gepubliceerd in Sponsoring

In de media wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de prestaties van DAW. Steeds vaker komt de vereniging in het nieuws: op televisie, in de verschillende weekbladen, dagbladen, websites, social media, etc. Door alle aandacht heeft DAW zich ontwikkeld tot een uitstekend uithangbord voor uw onderneming. Via DAW brengt u uw organisatie dan ook onder de aandacht bij uw doelgroep en versterkt u bovendien uw positieve imago!

Ambities van DAW

Het eerste elftal van DAW heeft de ambitie mee te strijden om het kampioenschap in de derde klasse, maar ook de sportieve successen en plezier van alle andere teams van DAW worden bijzonder gewaardeerd. Maar dit gaat helaas niet vanzelf. Het kost veel tijd, energie en geld. Alleen met uw steun en die van vele andere ondernemers kunnen wij dit realiseren. Uw investering in DAW betaalt zich zeker terug! DAW heeft vele mogelijkheden om uw verbondenheid met de vereniging en de
gemeenschap te tonen, uw maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven, uw imago te versterken of gewoon om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten. Wij zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking! Sluit u nu als sponsor aan bij DAW. Met uw steun kunnen we er nog lang van genieten!

Maatschappelijke functie

Niet alleen vanwege het voetbal is DAW populair. Ook de sfeer, de goede organisatie en de prachtige nieuwe accommodatie worden geroemd. Voetbal staat immers ook voor ontspanning. Het biedt aan vele jongeren en volwassenen een prima gelegenheid om zich sportief uit te leven. Met een uitstekende begeleiding en vele nevenactiviteiten vervult DAW bovendien een maatschappelijke functie. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de sociale vaardigheden. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat bijna 1000 leden zich prima vermaken. Bovendien zorgen de deskundige trainers, coaches, leiders en medische staf ervoor dat de prestaties optimaal kunnen zijn. De moderne, professionele organisatie zorgt voor een evenwichtig en gezond beleid waarbij alle geledingen optimaal profiteren van de inspanningen.

Nut van sponsoring

Of u nu uw gevoel laat spreken of uw verstand volgt: uw investering in DAW verdient zich in veelvoud terug! De mogelijkheden zijn zakelijk gezien altijd de moeite waard!

Exposure & Imago

Uw bedrijf komt onder de aandacht bij de voor u interessante doelgroepen. Van specifieke voetbalelftallen en de vele trouwe supporters tot en met het netwerken op de jaarlijkse sponsoravond. Maar ook buiten Schaijk worden de prestaties van DAW op de voet gevolgd. U versterkt uw imago, toont uw maatschappelijke betrokkenheid, koppelt uw naam aan de prestaties van DAW.
Kortom: u combineert uw positieve positionering met vele zakelijke voordelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen onze werkgroep sponsorzaken die te bereiken is via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsorcommissie DAW

Met name de sponsorcommissie van DAW is actief op zoek naar bedrijven, maar ook individuen, die op een bepaalde manier een bijdrage willen leveren. De sponsorcommissie bestaat momenteel uit Carlo de Groot, Frenk Lamers, Sander van Kreij, Ton Reijnen, Bart Remmits, Joost Koninkx, Maarten Hendriks, Alex Laurenssen, Jolanda de Vent, Maud Franssen, Inge Zwaans en Eefke Hoefnagel. Heeft u vragen dan kunt u één van hen aanspreken. Zij vertellen graag over de mogelijkheden.