Clubnieuws

• Geschreven door Erwin Christiaans
  • Categorie: Sponsornieuws
  • Hits: 38

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover; Onze jongens van de JO15-3 mochten hun nieuwe tenues aantrekken. Deze werden aangeboden door Van Tilburg’s Rouwservice uit handen van Marijke en Frank Meijers. Ze waren al aan het begin van het seizoen besteld, maar goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen. Voor degene die Van Tilburg's Rouwservice niet kennen, hebben misschien geluk gehad, maar ze zijn het adres voor rouwvervoer, volgvervoer, dragers en andere rouwservices in de regio Noordoost Brabant. Daw Schaijk is dan ook ontzettend blij dat Van Tilburg’s Rouwservice DAW JO-15-3 van nieuwe shirts voorziet zodat ze er de komende jaren weer tegen kunnen!

Het seizoen van JO15-3 was nog niet al te succesvol, qua overwinningen, maar de nieuwe shirts heeft ze vleugels gegeven, want op het einde stond er 6- 1 op het scorebord.
Marijke en Frank Nogmaals hartstikke bedankt namens het team en DAW Schaijk!

JO15 3 1 min

JO15 3 2 min

"winterstop" kledinguitgifte

Ook voor het uitgiftepunt van de webshop breekt de winterstop aan. De dames en heren gaan genieten van zaterdagochtenden bij de kerstboom in eigen huis. Dit houdt in dat het uitgiftepunt morgen (15 december) voor de laatste maal geopend is. De eerstvolgende keer daarna is pas op zaterdagochtend 19 januari 2019.

Gezellige Sinterklaasvieringen voor de jeugd!

De Sinterklaasvieringen bij DAW Schaijk zijn weer achter de rug. In totaal zo’n 200 kinderen hebben hiervan genoten.

Op vrijdagavond 23 november begonnen we in onze eigen kantine, met de van de korfbaltak de pupillen F, E en D2 . Van de voetbaltak waren de J08, J09, J10 en J011 aanwezig. Vanaf het begin zat de stemming er goed in. De 4 Pieten werden enthousiast ontvangen en onder hun leiding vond er een gezellig Bingo en Loterij plaats waarbij er diverse kinderen met een mooie prijs werden verrast. Bij de oudere kinderen was er ook nog een Mystery-guest. De verschillende teams moesten door middel van vragen er achter zien te komen wie deze persoon was. Uiteindelijk werd de naam van Nico Geurts ( bij iedereen natuurlijk bekend als de clubheld van DAW Schaijk ) door bijna alle teams geraden. Tussendoor was er nog tijd voor een dansje samen met de Pieten o.l.v. DJ Sven. Op het eind werden alle kinderen verrast met een leuk presentje; een polsband die ook meteen als portemonnee te gebruiken is. En na ook nog een snoepzak te hebben gekregen gingen alle kinderen moe maar voldaan na afloop weer naar huis.

Woensdag 28 november was het de beurt aan de jongste leden van onze vereniging. In de sporthal kwamen zo’n 60 kinderen van de kangoeroes/welpen , de kabouters en J07 bijeen voor hun eigen feestje. Er was door de Jeugdactiviteitencommissie samen met de leiding een heel circuit uitgezet waar de kinderen volop konden oefenen voor alles wat een Piet moet kunnen. Enthousiast gingen de kinderen onder begeleiding van de 4 Pieten aan de slag. Na afloop hadden zij dan ook allemaal een Pietendiploma verdiend. Ook voor hen was er natuurlijk een presentje en een lekkere snoepzak voordat ze door hun ouders weer werden opgehaald.

Tijdens deze activiteiten heeft fotograaf Tonny een mooie reportage gemaakt die vanaf 11 december terug te vinden is op de website.

SP2018 1

SP2018 2

Nico Geurts in de finale voor clubheld van Nederland!

Zoals we eerder al gemeld hebben kon er op Nico gestemd worden voor regio clubheld en dat bericht is goed gelezen en heeft zich snel binnen de club en het dorp Schaijk verspreid. Massaal hebben we onze stem uitgebracht op onze Nico en met resultaat! Want Nico is uitgeroepen tot regio clubheld en mag met die prijs strijden voor de titel van landelijke clubheld. Deze finale verkiezing vindt plaats op 17 december a.s. waar de jury zich uitspreekt over Nico en 14 andere regionale clubhelden. De winnaar neemt naast eeuwige roem ook een geldprijs van €10.000,- mee naar de club! We duimen voor Nico, maar zijn nu al super trots op onze regionale clubheld. Nico gefeliciteerd; je hebt deze uitverkiezing zeer verdiend!!

NicoRegioClubheld2018