Clubnieuws

DAW Schaijk verkoopt loten Grote Clubactie

  • Geschreven door Martijn de Graauw
  • Categorie: Sponsornieuws
  • Hits: 54

DAW Schaijk gaat ook dit jaar loten verkopen voor de Grote Clubactie

Op woensdag 18 september gaan een deel van onze leden op pad om onze club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. Met de opbrengst worden weer leuke jeugdactiviteiten georganiseerd en worden nieuwe materialen aangeschaft.

Steun van de omgeving

Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt zodat we ons doel kunnen behalen! Onze leden komen vanaf 17.00 uur in Schaijk langs de deuren. Iedereen kan bijdragen door een lot te kopen. U vult een eenmalige machtiging in bij onze leden, zodat zij niet met contant geld over straat hoeven.

Uw lotnummer vindt u terug op uw bankafschrift. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

Onze verkopers gemist?

Ook online kunt u uw loten bestellen via http://toolbox.clubactie.nl/actie/dawschaijk, of via de banner aan de rechterzijde op www.dawschaijk.nl.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas.De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat detrekkingsuitslag op clubactie.nl.

Kaartseizoen start op 26 september

Beste rikkers,
 
Het kaartseizoen gaat weer van start! Zoals gebruikelijk vinden deze plaats op donderdagavonden en de eerste al op donderdagavond 26 september.
We starten om 19.30 uur, maar vanaf 19.15 is de DAW kantine open.
 
Iedereen is welkom. Leden en niet-leden. Ook eventuele groepjes die nu in huiselijke kring rikken en andere tegenstand of ambiance zoeken zijn welkom.
Mocht je deze donderdag niet kunnen dan kun je ook altijd later aansluiten.
 
We hopen je te mogen begroeten!
De organisatie

DAW-lid Ton Derksen overleden

“Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering”
 
Op dinsdag 27 augustus bereikte ons het droeve bericht dat ons clublid
 
Ton Derksen
 
op 78-jarige leeftijd is overleden.
 
Al meer dan 12,5 jaar lid van onze vereniging en vrijwilliger bij de maandagochtendploeg.
Ton we zullen je missen!
 
Wij wensen zijn familie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te kunnen dragen.
 
Bestuur, supportersvereniging, vrijwilligers en leden
Sportvereniging DAW Schaijk

TonDerksen

Bardiensten seizoen 2019-2020

Binnenkort wordt de datumprikker verstuurd, waarop je je kunt indelen voor een bardienst. De regels zijn enigszins veranderd; op deze pagina vind je het nieuwe reglement.

Ben je kaderlid, maar heb je toch een datumprikker gehad, reageer dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En ben je geen kaderlid, maar heb je abuisievelijk geen datumprikker gehad, reageer dan ook op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want als je niet reageert, kom je automatisch op de boetelijst.