Clubnieuws

• Geschreven door Martijn Graauw
  • Categorie: Fusienieuws
  • Hits: 231

Uiteraard zijn er tijdens het fusieweekend de nodige foto's gemaakt door onze fotografen Harriet/Tonnie van Heesch, Ton van Paassen en Ingrid Willems. Op deze pagina kun je ze aanschouwen en eventueel downloaden. Uiteraard kan je ook direct naar Flickr!

Akker Metaal schenkt korfbalsters DAW Schaijk 2 nieuwe wedstrijdshirts!

• Geschreven door Mijke Appelhof
  • Categorie: Sponsornieuws
  • Hits: 124

Zondag 8 april heeft DAW Schaijk Arno en Monique van den Akker van het gelijknamige bedrijf Akker Metaal mogen ontvangen. Als trotse sponsor en ouders van speelster Amber hebben zij de korfbalsters van DAW Schaijk 2 van nieuwe wedstrijdshirts voorzien.

Akker Metaal is opgericht in 1973 als eenmanszaak. Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis van ruim 40 jaar, waardoor ze kunnen bouwen op jarenlange ervaring en expertise. Zij bouwen alles van staal. Van staalconstructie tot unieke halffabrikaten. Met een geavanceerd machinepark en efficiënte productieprocessen, levert Akker Metaal de meest uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Zij produceren zowel staalconstructies als plaatbewerking. Met ruim veertig jaar ervaring en doorlopende innovatie kan er niemand meer met staal dan de mensen van Akker Metaal. Tenslotte heeft Akker Metaal oog voor het milieu en werken ze met het reeds geplaatste zon-panelen dak aan een groene toekomst.

Namens DAW Schaijk bedanken we Akker Metaal voor de sponsoring. Helaas is het de dames van DAW 2 niet gelukt om in de nieuwe shirts de wedstrijdpunten binnen te halen.

Akker2

Akker3

Albert Heijn Schaijk voorziet voetbal JO11-2 en korfbal D1 van nieuwe wedstrijdshirts

• Geschreven door Martijn Graauw
  • Categorie: Sponsornieuws
  • Hits: 130

op zaterdag 7-4-2018 was het dan zover: Huub en Trudy Christiaens van Albert Heijn Schaijk verraste ons voetbalteam JO11-2 met nieuwe wedstrijdshirts. Helaas werd de eerste wedstrijd in de nieuwe shirts tegen Margriet uit Oss niet gewonnen, maar we gaan er vanuit dat dit niet aan de shirts heeft gelegen. Ook de meiden van korfbal D1 werden door AH SChaijk in het nieuw gestoken. Zij waren deze dag vrij van spelen, maar hebben voor deze mooie gift de tijd genomen om naar het sportpark te komen voor de uitreiking.

Huub Christiaens is al jaren trouwe sponsor van DAW Schaijk en draagt de vereniging een warm hart toe, denk daarbij aan het Albert Heijn jeugdkamp. Op dit moment wordt er hard gebouwd aan zijn en onze nieuwe Albert Heijn winkel in het nieuwe centrumplan van Schaijk, waar we straks een veel uitgebreider assortiment kunnen vinden, zeker als het gaat om versartikelen. In onze volgende DAW-er zullen we in een intervieuw met Huub als "Sponsor in beeld" hier uitgebreid op terug komen.

Namens DAW Schaijk willen we Huub en Trudy Christiaens hartelijk danken voor deze sponsoring.

AH3

AH4

AH2

Rinie Manders kaartkampioen seizoen '17-'18

RINIE MANDERS KAARTKAMPIOEN DAW!

Rinie Manders werd afgelopen week gehuldigd als kaartkampioen van DAW. Ook Wim Peters en Willie van der Zanden vielen in de prijzen.

1e prijs Rinie Manders
2e prijs Wim Peters
3e prijs Willie van der Zanden

Het kaartseizoen 18/19 begint op 27 september!

Rinie Manders kaartkampioen