DAW Schaijk voetbal: op naar seizoen nummer 10 met Rob van der Ven

  • Geschreven door Dirk v/d Hoogen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 86

Rob van der Ven zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn, van DAW Schaijk voetbal. Na goede gesprekken en evaluaties met alle betrokkenen, kunnen we wederom concluderen dat er meer dan voldoende perspectief is om onze samenwerking te verlengen. Rob blijft zich namelijk als hoofdtrainer ontwikkelen en vernieuwen. Hiernaast is hij erg betrokken bij onze club als geheel. Ook blijft hij erg ambitieus en heeft hij een goed beeld van de spelersgroep, zowel bij de senioren als de jeugd. Niet alleen de spelers en begeleiding zijn positief, maar ook het Bestuur, de Technische Commissie en Rob van der Ven zelf willen graag met elkaar door. We gaan dan ook met het volste vertrouwen seizoen 2024-25 in, alweer het tiende seizoen voor DAW´er Rob als hoofdtrainer.

Indeling STB 2023-2024 bekend

  • Geschreven door Sabine Vos
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 556

De definitieve indeling voor de voorrondes van de 21e editie van Simply The Best is bekend. Zie hieronder, kijk even goed wanneer je team wordt verwacht!

Omdat er dit jaar in totaal 115 aanmeldingen waren, zijn er helaas 13 teams door loting op de reservelijst terecht gekomen. Deze teams komen in volgorde van vermelding in aanmerking om nog mee te doen als er door een ander team wordt afgemeld.

Het was dit jaar voor het eerst een echt grote puzzel om iedereen in te delen op de opgegeven voorkeursdatum. We hebben zo goed mogelijk gelet op alle voorkeuren en hopen dat alle 102 teams die zijn ingedeeld, aanwezig kunnen zijn.
Het is niet mogelijk nog te switchen naar een andere avond.

Kan je team om wat voor reden dan ook, toch niet mee doen? Geef het dan a.u.b. tijdig door, zodat een team op de reservelijst deze plek kan innemen.

Mochten er vragen zijn, stel ze dan via ons mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als afsluiter nog een mooi nieuwtje: De organisatie van STB is uitgebreid met 2 enthousiastelingen. Wij zijn blij met de versterking en kijken heel erg uit naar de eerste voorronde op zaterdag 16 december! Tot dan..

De STB organisatie: Isa, Kevin, Kim, Maud, Ralf, Sabine, Victor en Wilfred.

Indeling1

Indeling2

Indeling3

indeling4