Clubnieuws

Nieuwe kantineprijzen

Beste DAW-ers,

Het is alweer 5 jaar geleden dat we de kantineprijzen hebben aangepast en we komen er helaas niet onderuit dit jaar een verhoging door te voeren.
De consumptieprijs gaat van € 1,70 naar € 1,90 en de muntprijs gaat omhoog van € 1,50 naar € 1,70. Met deze aanpassing gaan we er vanuit dat we deze prijs weer voor langere tijd aan kunnen houden.

Voor enkele producten zijn we genoodzaakt een grotere verhoging door de voeren nadat we deze al jaren zeer voordelig hebben aangeboden: Jillz en wijn gaan naar € 2,40 (of een muntje + € 0.50).

Als compensatie voor de verhoging van de consumptie/muntprijs kunnen we wel mededelen dat er een nieuw en groter bierglas komt.

We zien jullie komend seizoen weer graag in grote getalen in onze kantine en wensen iedereen een sportief en gezellig seizoen toe.

met vriendelijke groet,
de barcommissie.

Datumprikker bardiensten 1e helft seizoen '18-'19

Vandaag is de datumprikker verstuurd naar alle leden van DAW Schaijk; aan alle actieve voetballers (tenzij je hebt aangegeven geen bardienst te willen draaien) en korfbal A1 en korfbal senioren 1 en 2.

Heb je de datumprikker niet ontvangen (ook niet in je spambox), stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf je snel in, dan valt er nog veel te kiezen!

Contributie: contributiebedragen en beleidslijn

• Geschreven door Erwin Christiaans
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 321

Beste leden,

Hieronder een bericht over de beleidslijn voor wat betreft de contributieheffing en de contributiebedragen voor het seizoen '18-'19. Ook wordt het fenomeen bardiensten onder de aandacht gebracht. Misschien wilde je eerder geen bardiensten draaien, maar denk je daar tegenwoordig heel anders over!

Beleidslijn ten aanzien van het lidmaatschap en bijbehorende contributieverplichting

DAW heeft de laatste jaar een lijn gehanteerd waarbij een gedeelte van de contributie werd geretourneerd indien leden tijdens het seizoen het lidmaatsschap opzeggen. De laatste jaren is er helaas een tendens zichtbaar waarbij diverse teams met aantallen spelers in (soms grote) problemen zijn gekomen omdat gedurende het seizoen het lidmaatschap werd opgezegd. Daarom wordt conform statuten met ingang van het seizoen 2018-2019 terug gegaan naar de beleidslijn zoals deze in de statuten (artikel 9, lid 9) is vastgelegd. Deze lijn houdt in dat een lid contributie voor het hele seizoen 2018-2019 is verschuldigd als men bij de start van het seizoen (1 juli) lid is van onze vereniging om hiermee ten minste een stukje bewustwording te doen ontstaan.

Contributiebedragen seizoen 2018-2019

Hieronder de contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019. Deze liggen in lijn met het voorgaande jaar, aangepast met de inflatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voetbal

0

Kaderlid zonder te korfballen

0

(*) Korfballende kaderleden krijgen per halfjaar een korting van € 15,- op hun contributiebedrag. Dit wordt in de contributieheffing verwerkt.

Bardiensten

In de contributieheffing worden ook de (helft van de) kosten opgenomen voor de actieve voetballers en korfbalsters die in het vorige voetbalseizoen ('17-'18) ervoor kozen om geen bardiensten (of dienst wedstrijdsecretariaat) te draaien. Ook als je niet bent komen opdagen tijdens jouw bardienst, worden onderstaande tarieven in rekening gebracht. De tarieven zijn als volgt:

23 jaar of jonger:

• Geen bardiensten en geen kaderfunctie: 50 euro per jaar
  • Geen bardiensten, wel kaderfunctie: 20 euro per jaar

Ouder dan 23 jaar:

• Geen bardiensten en geen kaderfunctie: 86 euro per jaar
  • Geen bardiensten, wel kaderfunctie: 36 euro per jaar

Draai je geen bardiensten, maar wil je dit wijzigen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Agnes van der Velden helpt je namens de barcommissie verder op weg!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van DAW Schaijk,

Erwin Christiaans

Penningmeester DAW Schaijk

Clublid Rudi Overvliet overleden

• Geschreven door Erwin Christiaans
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 483

Met veel verdriet nemen wij afscheid van Rudi Overvliet

Op 28 juli bereikte ons het droevige bericht dat clubscheidsrechter Rudi Overvliet op 58-jarige leeftijd is overleden.

Naast zo'n 15 jaar clubscheidsrechter is Rudi tevens leider geweest van de seniorenteams DAW 8 en DAW 10 en daarnaast van het jeugdteam DAW E5. In zijn actieve voetbalcarrière verdedigde hij het doel van het achtste elftal. Een echte DAW'-er dus, die helaas niet meer in ons midden is.

Wij wensen Dorethé, Manon en Revino heel veel sterkte en kracht toe om dit immense verlies te kunnen dragen.

Bestuur, supportersvereniging, vrijwilligers en leden
Sportvereniging DAW Schaijk

Rudi Overvliet