CSP Hygiëne steekt korfbalsters van DAW Schaijk D3 in het nieuw!

  • Geschreven door Erwin Christiaans
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 79

Dankzij CSP Hygiëne mochten onlangs de korfbalsters van DAW Schaijk D3 nieuwe shirts in gebruik nemen. CSP, ofwel oprichters Wim en Alda Lange en de huidige eigenaren Tobias en Daphne, hebben al decennialang een grote betrokkenheid bij DAW Schaijk en ook nu weer was CSP Hygiëne bereid een korfbalteam in het nieuw te steken!

Bij CSP werken echte probleemoplossers, meedenkers en raadgevers. Wat de schoonmaakvraag ook is, ze helpen je altijd uit de brand met een goede oplossing of een advies op maat. En dan kan het zomaar gebeuren dat je met iets veel beters de deur uitgaat dan je had verwacht. Dat komt omdat ze bij CSP altijd tot de kern van het schoonmaak- of hygiëneprobleem komen. Ze leren hun klanten graag kennen. Daarom komt CSP persoonlijk bij je langs om te zien hoe je het beste geholpen kunt worden. Vaak is het resultaat hiervan eenvoudiger werken én tijd besparen!

Op de foto het team korfbal D3 met (namens CSP Hygiëne) Tobias Lange, En zoals je kunt zien is CSP Hygiëne óók het juiste adres voor je dagelijkse toiletpapier, zowel zakelijk als privé!

Namens korfbal D3 en DAW Schaijk nogmaals bedankt!

 

CSP1

CSP2

 

 CSP3

 

CSP4

Ook kaderavond uitgesteld

  • Geschreven door Bestuur DAW Schaijk
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 170

Beste vrijwilligers, 

In het licht van de nieuwe coronamaatregelen hebben we moeten besluiten ook de kaderavond, het traditionele bedankfeest voor onze vrijwilligers, uit te stellen naar het voorjaar van 2022. We realiseren ons dat ook de kaderavond van 2020 in het coronawater is gevallen, maar we willen een feest zonder beperkende maatregelen kunnen aanbieden en dat gaat nu niet helaas. Dank voor jullie begrip. Later hierover meer!

Met sportieve groet,
Bestuur DAW Schaijk

Contributie eerste termijn seizoen 2021-2022

  • Geschreven door Erwin Christiaans
  • Categorie: Clubnieuws
  • Hits: 188

Beste leden,

 

Rond 30 november vindt de contributieheffing van de eerste seizoenshelft van het seizoen 2021-2022 plaats. Hieronder meer informatie over deze contributieheffing. Zijn er na het doorlezen van dit bericht nog steeds vragen? Neem dan contact op via via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contributiebedragen seizoen 2021-2022

Hieronder staan de contributiebedragen voor het sportseizoen 2021-2022. Hiervan wordt in deze heffing de helft geincasseerd. De bedragen liggen in lijn met het voorgaande jaar, aangepast met de inflatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

VOETBAL Categorie 2021-2022
Kabouters 60
O-11, O-9, O-7 108
O-11, O-9, O-7 108
O-11, O-9, O-7 108
O-15, O-13, O-12 121
O-15, O-13, O-12 121
O-15, O-13, O-12 121
O-19, O-17, G-voetbal 129
O-19, O-17, G-voetbal 129
Seniorenvoetballer 165
Seniorenvoetballer met kaderfunctie 100
Juniorenvoetballer met kaderfunctie 78
Walking Football 107
Walking Football met kaderfunctie 67
Rustend lid 50
   
KORFBAL (*) Categorie 2021-2022
Senioren 168
Recreanten 128
Junioren 150
Aspiranten 139
Pupillen 128
Welpen 123
Kangeroes en G-korfbal 107
Invalkracht korfbal 50
Rustend lid 21
Kaderlid zonder te korfballen 0

(*) Korfballende kaderleden krijgen per halfjaar een korting van € 15,- op hun contributiebedrag. Dit wordt in de contributieheffing verwerkt.

 

Bardiensten

In de contributieheffing worden ook de (helft van de) kosten opgenomen voor de actieve voetballers en korfbalsters die ervoor hebben gekozen om in het huidige seizoen geen bardiensten (of dienst wedstrijdsecretariaat) te draaien. Ook als je niet bent komen opdagen tijdens jouw bardienst, wordt dit meegenomen in de incasso. Meer weten? Kijk dan hier https://www.dawschaijk.nl/clubinfo/leden/diensten

 

Beleidslijn ten aanzien van het lidmaatschap en bijbehorende contributieverplichting

Conform statuten (artikel 9, lid 9) is voor een lid contributie verschuldigd voor het gehele seizoen 2021-2022 als men bij de start van het seizoen (1 juli 2021). Dit geldt daarmee ook voor tussentijdse opzegging van het lidmaatschap.

 

(Veelgestelde) vragen

Uiteraard is geprobeerd de ledenadministratie met grote zorgvuldigheid te voeren. Met zo'n 1.300 leden is het echter een illusie te denken dat dit geheel foutloos gaat. Schroom daarom niet vragen te stellen als in jouw ogen de contributieheffing geen recht doet aan de werkelijkheid! Vragen of opmerkingen kunnen uitsluitend worden gesteld via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ga ervan uit dat we binnen circa één werkweek contact met je opnemen om een en ander af te handelen!

 

Hieronder een vraag- antwoordenrubriek. Wellicht dat jouw vraag hieronder wordt beantwoord.

Ik heb in het seizoenmaar één bardienst gedraaid, hoe zit dit dan m.b.t. contributieheffing?

Iedere actieve speler die qua leeftijd in aanmerking komt voor het draaien van bardiensten, komt in één seizoen maximaal twee keer aan de beurt. Heb jij echter slechts één dienst gedraaid, dan heeft dit uiteraard geen effect op de contributieheffing.

Zitten in de contributieheffing de gele en rode kaarten verwerkt (voetbaltak)?

Nee, deze strafzaken worden, evenals de waskosten voor de van de A-selectie en JO 19-1, aan het einde van het seizoen (juni/juli) geïncasseerd. Op dat moment is in totaliteit bekend wat de gele en rode kaarten DAW gekost heeft. Hiervoor worden de tarieven die de KNVB aan DAW per kaart in rekening brengt, gebruikt.

Ik heb een zware blessure opgelopen waardoor ik de rest van het seizoen 2021-2022 niet meer in actie kan komen.

Het is altijd vervelend als je jouw favoriete sport door een zware en langedurige blessure niet kunt uitoefenen. Een blessure die zo zwaar is dat ervoor zorgt dat je de rest van het seizoen niet meer in actie kunt komen is uiteraard de schrik van veel korf- en voetballers. DAW wil hierin met de contributieheffing uiteraard meedenken. Wellicht dat een rustend lidmaatschap wat voor je is in de periode dat je niet als actief voetballer op het veld kunt staan. De tarieven vind je in de tabel hierboven. Hiermee blijf je toch lid en verbonden met de vereniging ondanks dat je niet op het veld staat! Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zoeken een passende oplossing.

 

De contributieheffing klopt niet met de leeftijdscategorie waarin ik speel.

Dispensatie kan hiervan een reden zijn. Bij DAW betaal je afhankelijk van je eigen leeftijd de contributie die op jouw leeftijdscategorie van toepassing is. Het komt voor dat jeugdspelers dispensatie hebben waardoor zij een jaar extra in een lagere leeftijdscategorie doorbrengen. Andersom komt het wellicht nog vaker voor. Jeugdspelers die actief zijn in de seniorenafdeling. Vooral bij de damesafdeling voetbal is dat dit seizoen het geval. Deze dames betalen de contributie die zij anders als juniorenvoetbalster zouden betalen.

 

Bij mij is geen contributie in rekening gebracht via automatische incasso. Hoe kan dit en wat nu?

Dit kan enkele redenen hebben. Voorbeelden: te weinig saldo, een gewijzigd rekeningnummer, een geblokkeerd rekeningnummer. Ook zou het kunnen dat we geen IBAN-rekeningnummer van je hebben. Doet deze situatie zich voor, dan wordt contact met je opgenomen. Zelf contact opnemen kan uiteraard ook! Om dit zoveel mogelijk te beperken is het handig als bij een gewijzigd rekeningnummer dit wordt doorgegeven aan DAW. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan bepalen we samen wat het meest handig is voor de betaling van dit seizoen.