• Gepubliceerd in Clubnieuws

Nadat afgelopen zondag de heren al hun periodetitel pakten, zijn het de dames die a.s. zondag ook geschiedenis kunnen schrijven. In een waanzinnig spannend slot van de competitie strijden nog 3 teams voor de 2 laatste periodetitels in de 2e klasse van Zuid2.

RKVVL/Polaris is de terechte kampioen, terwijl Amstenrade de 1e periode pakte. Door het kampioenschap van Polaris schuift de 2e periodetitel door het hoogstgenoteerde team op de eindranglijst. Dit geldt sowieso al voor de 3e periodetitel. Of te wel de nummers 3 en 4 pakken de 2 overige periodetitels. 

De stand bovenin is voor aanvang alsvolgt:

1. Polaris 17-42 (Kampioen)

2. Amstenrade 17-34 (winnaar 1e periodetitel)

3. Bekkerveld 17-32

4. De Willy's 17-31

5. DAW 17-31

DAW Dames1 voetbalt a.s. zondag om 11 uur in Heerlen tegen Bekkerveld, terwijl De Willy's om 11 uur het op gaan nemen tegen Amstenrade.

Als DAW wint van Bekkerveld pakken ze sowieso de periode, en mogen ze voor het eerst in de historie gaan spelen voor promotie naar de eerste klasse. Bij een gelijkspel zijn onze dames afhankelijk van een overwinning van Amstenrade op De Willy's. Bij een verlies zal DAW Dames1 genoegen moeten nemen met een 5e plaats. 

Tagged under Club