• Gepubliceerd in Clubnieuws

Eerder werden al de kampioenschappen gevierd van DAW A1, A2 en C1, vandaag konden nog 3 kampioenen aan dit rijtje worden toegevoegd: DAW D1, D3 en E5.

DAW D1 speelde een thuiswedstrijd tegen Festilent/VCO D1 en behaalde een ruime 4-1 overwinning. Met nog 1 wedstrijd te spelen kan DAW D1 niet meer worden achterhaald. Ook in de najaarscompetitie van 2013 was DAW D1 al kampioen geworden in dezelfde klasse.

DAW D3 moest de laatste competitiewedstrijd naar Geffen om te spelen tegen Nooit Gedacht D2, er moest gewonnen worden om kampioen te worden.
Halverwege de 1e helft kwam DAW D3 op een 1-0 achterstand, 1 minuut later was het alweer 1-1. In de 2e helft schoot Connor van Soest een vrije trap en een penalty binnen, eindstand: 1-3 in het voordeel van DAW D3.
Evenals DAW D1 was ook DAW D3 ook in de najaarscompetitie van 2013 al kampioen geworden, in de voorjaarscompetitie van 2014 lukt dit dus ook weer in een hogere klasse.

DAW E5 trad in de laatste competitiewedstrijd aan tegen de nummer laatst TOP E4, in de stromende regen werd een zeer royale 7-0 overwinning behaald. Met 9 overwinningen en slechts 1 verloren wedstrijd en doelsaldo van 48-10 is DAW E5 de terechte kampioen.