• Gepubliceerd in Clubnieuws

Beste sportvrienden,

In de tweede helft van december werd de voorinschrijving van het jubileumboek in het kader van het 75-jarig bestaan van onze voetbalclub geopend. De stroom inschrijvingen kwam snel op gang en medio januari passeerden we de grens van 300 inschrijvingen. Een mooi aantal! Een teken dat het boek leeft binnen de Schaijkse gemeenschap en binnen DAW. Het gaf ons als schrijvers een goede indicatie van het aantal exemplaren dat we zouden moeten laten produceren. En bovendien extra motivatie voor de spreekwoordelijke laatste loodjes. Die werden dan ook minder zwaar hierdoor!

Inmiddels zijn de laatste handen aan het boek gelegd en ligt het boek bij de drukker. Een boek van exact 350 pagina’s dat op vrijdagavond 27 februari gepresenteerd wordt in onze accommodatie. Bij deze is eenieder die daarvoor belangstelling heeft, uitgenodigd. Tevens worden de boeken uitgereikt aan degenen die een exemplaar besteld hebben.

Zoals eerder gezegd, is de voorinschrijving gebruikt om een inschatting te kunnen maken hoeveel interesse er voor het boek zou zijn. Nu we dat in beeld hebben, hebben we als schrijvers besloten om de voorinschrijving te verlengen tot vrijdag 27 februari. Uiteraard geldt de prijs van € 19,95 tot het moment van de boekpresentatie. Dit biedt zowel leden als niet-leden de kans om het boek voor een mooie prijs te bemachtigen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier wat op de site staat.

Met sportieve groet en tot vrijdag 27 februari,

De schrijvers van het DAW-jubileumboek.

Tagged under Jubileum