• Gepubliceerd in Clubnieuws

Nadat DAW dames1 afgelopen seizoen promoveerde naar de eerste klasse, wisten Rob van den Bogaert en Frank Richters een ding zeker: de dames moesten er goed op staan in nieuwe competitie. Nieuwe tenues en tassen werden door de beide heren gesponsord aan DAW dames1.

RB Elektro

Rob en Linda van den Bogaert zijn al vele jaren shirtsponsor van de gehele damesafdeling. RB elektro staat al een kleine 10 jaar op de damesshirts. De promotie en de nieuwe kledinglijn waren voor Rob en Linda een extra motivatie om dames te voor zien van nieuwe tenues, speciaal aangemeten voor de dames.

In 2005 is Rob zijn eigen elektro bedrijf gestart. Ondertussen is RB Elektro uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd bedrijf met een grote klantenkring bestaande uit ondernemers en particulieren. Voor deze klanten levert RB Elektro haar diensten en via de opgezette groothandel materialen.

Frank Richters Schilderwerken

Frank Richters Schilderwerken is een zelfstandige schilder uit Geffen, maar voor de dames zeker geen onbekende. Frank is getrouwd met Angelique, die al jaren bij DAW in Dames1 voetbalt en al menig successen heeft mogen vieren. Frank zelf voetbalt in het eerste elftal van Maaskantse Boys. Frank Richters Schilderwerken sponsort de dames de sporttassen.

De spelers van DAW Dames1 willen Frank en Rob via deze weg nog eens hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Tagged under Sponsoring