• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zaterdag 22 september was het zover. Dankzij snufenshoe konden de meiden van DAW MO19 voor het eerst gaan voetballen in hun nieuwe DAW shirts. Snufenshoe draagt al decennia lang DAW een warm hart toe en ook dit keer waren Marleen en Erwin graag bereid onze meiden van nieuwe kleding te voorzien.

De conceptstore van snufenshoe is niet zomaar een winkel, maar een beleving voor iedere klant. Het is een zaak waar je ontdekt, ontmoet, ontspant, eet, drinkt, inspiratie opdoet en koopt. Er zijn vijf concepten waar ze zich op richten: living, shoes, flowers, taste en gifts.

Het is een unieke combinatie van concepten en dat is precies wat Snufenshoe de moeite waard maakt. Het is ook de reden dat je na een eerste bezoek altijd terugkomt. Naast mode en interieur vind je namelijk de échte Brabantse gezelligheid. De laagdrempeligheid en de enthousiaste en creatieve medewerkers zorgen ervoor dat je keer op keer wordt verrast en verwend. Alles om ervoor te zorgen dat de klanten met een glimlach en veel nieuwe inspiratie Snufenshoe concept store verlaten om er vervolgens ook weer terug te komen.

Snufenshoe, namens DAW en uiteraard de meiden MO19 nogmaals bedankt!

 

MO191 min

 

MO192 min

 

MO193 min

Tagged under Sponsoring