• Gepubliceerd in Clubnieuws

Wie?
John van der Heijden is een bekend gezicht in Schaijk. Vele jong volwassenen hebben het rijbewijs mede te danken aan John. Hij is nu al ruim 30 jaar rijinstructeur. Hij begon met lesgeven op 19-jarige leeftijd. “Toen gaf ik ook les aan vrienden van mij. In het weekend samen uit en bij de rijles waren het mijn leerlingen”, zegt John enthousiast.

Wat?
Aanvankelijk wilde John automonteur worden en hij heeft hier ook een opleiding voor gevolgd. Het bedrijf van vader Harry van der Heijden kon wel iemand gebruiken en zo is het balletje gaan rollen. John heeft ook nog motorrijles gegeven. Vanwege zijn volle werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur was dat niet meer te combineren met de autorijles.

De kracht van Autorijschool John van der Heijden is de persoonlijke aanpak. Een autorijles is mensenwerk. Het bedrijf van John is kleinschalig: je hebt altijd dezelfde instructeur, die de mensen kent.

Waarom?
Een voetballer is John nooit geweest. DAW Schaijk ondersteunt hij graag. Maar sponsor zijn bij DAW Schaijk heeft ook een praktische kant. Bij DAW Schaijk komen veel jongeren en dat is de belangrijkste doelgroep voor zijn bedrijf. Op sportgebied is John vooral een liefhebber van Formule 1, motorcross en motorrace. Daar kan hij enorm van genieten.

Wat wil je nog kwijt?
“Het mooie van een rijschool is de band die je opbouwt met leerlingen”, lacht John. “Het is leuk als je ze later tegen komt en enthousiast reageren. Daar krijg ik energie van”.

John van der Heijden1
"Persoonlijke aandacht en maatwerk"