• Gepubliceerd in Clubnieuws

De kantine is weer geopend!

Het nieuwe seizoen is gestart en de kantine kan eindelijk weer open. Hier hebben we natuurlijk wel rekening te houden met de huidige coronabeperkingen.

 

Aanpassing consumptie/muntprijs

Wat er ook is veranderd is de consumptie/ muntenprijs. Het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn dat de inkoopprijzen van eten en drinken behoorlijk gestegen zijn. Bij DAW Schaijk is dat niet anders. Daarom worden onze prijzen aangepast. De laatste aanpassing dateert alweer uit 2018. Vanaf heden is de nieuwe consumptieprijs € 2,20 en de muntprijs € 2,00.

 

Kantinemedewerk(st)ers gezocht

Om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje hebben we wel heel hard extra medewerkers nodig. Leden, vaders, moeders supporters, fans, iedereen is welkom. Wij zoeken nog:

𝙑𝙀𝙀𝙧 π™™π™š π™ π™šπ™ͺπ™ π™šπ™£β€¦
β–ͺ️ keukenmedewerker zaterdagochtend
▫️ keukenmedewerker zaterdagmiddag
β–ͺ️ keukenmedewerker zondagochtend
▫️ keukenmedewerker zondagmiddag

𝙑𝙀𝙀𝙧 π™™π™š 𝙗𝙖𝙧…
β–ͺ️ barmedewerker zaterdagmiddag
▫️ barmedewerker zondagmiddag
β–ͺ️ barveranwoordelijke zaterdagmiddag
▫️ barverantwoordelijke zondagmiddag

De frequentie is in overleg, maar minimaal 1x per maand. Naast de allermooiste en allergezelligste werkplek krijg je ook een vrijwilligersvergoeding. GeΓ―nteresseerd? Neem dan contact op met Beppy 06-40450724, Harm 06-27184661 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen jullie weer allemaal te ontvangen komend seizoen en dat we er met zijn allen op een verantwoorde manier er weer een feestje van gaan maken.We hopen jullie weer allemaal te ontvangen komend seizoen en dat we er met zijn allen op een verantwoorde manier er weer een feestje van gaan maken.

Sportieve groet,

De Barcommissie.

 

Heineken 0.0 tap