Een traditie die enkele jaren geleden geboren is, is het huldigen van jubilarissen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zo ook dit jaar bij de ALV van maandag 8 november jl. Maar liefst 14 jubilarissen waren uitgenodigd, mede ook omdat de huldiging van de jubilarissen van vorig jaar geen doorgang kon vinden vanwege Covid-19. Van de 14 genodigden ontvingen we 7 afmeldingen: Mari Lange (50 jaar lid), Jos Keijzer, Frans den Ouden, Willy Geurts, Rudy Geurts, Ad Appelhof en Ad Bogers (allen 51 jaar lid). Eenzelfde aantal van 7 jubilarissen waren wel aanwezig en werden door voorzitter Henrie Lamers kort toegesproken en in de bloemen gezet:

- Jan van Maasdijk, 51 jaar lid. Jarenlang actief voetballer en nog steeds bij Walking Football trapt Jan een aardig balletje. Naast het voetbal staat hij bij DAW klaar als clubscheidsrechter bij jeugd en senioren en is hij ook vele jaren jeugdleider geweest, waaronder in de N (wie kent dat nog?) van onder meer Henrie Lamers en Erik v/d Heuvel.

- Wim van Son, 51 jaar lid. Een heel betrokken DAW'er, actief geweest in vele functies: bestuurslid, wedstrijdsecretariaat, clubscheidsrechter en nog steeds is Wim onmisbaar in zijn rol binnen bouw- en onderhoud. Bij alle bouwwerken kan er op Wim gerekend worden, recentelijk nog bij de realisatie van de staantribune. Niet voor niets is Wim gehuldigd als Lid van Verdienste.

- Leo Kling, 50 jaar lid. Lang clubscheidsrechter geweest en ook lang leider van DAW 6 - 7 - 8. Ook Leo is heden ten dage actief bij het Walking Football team van DAW, waar hij als scheidsrechter fungeert.

- Toon Loeffen, 50 jaar lid. Toon heeft tot afgelopen seizoen gevoetbald, laatstelijk bij de veteranen waar een blessure hem noopte tot stoppen. Helaas hebben we geen 35+ team meer anders hadden we Toon daar vast nog gezien, maar gelukkig zien we hem regelmatig weer op woensdagen in de kantine. Toon is binnen DAW een begrip als het om tackelen gaat, 'leer is leer', bal of schoen.

- Leon v/d Rande, 50 jaar lid. Jarenlang actief voetballer en lang leider van DAW 3 en 4. Een echte clubman en al langer lid van de activiteitencommissie dan dat die commissie bestaat. Altijd bereid om bij te springen waar nodig, bijvoorbeeld bij de koffieverkoop bij thuiswedstrijden van DAW 1.

- Harrie v/d Heijden, 50 jaar lid. Lang selectiespeler tot een knieblessure daaraan helaas een einde maakte. Daarna actief als jeugdleider, barmedewerker en grensrechter bij DAW 1. In die laatste rol is Harrie maar liefst 18 betrokken geweest bij DAW 1.

- Erik v/d Heuvel, 50 jaar lid. Een van de grootste talenten die DAW ooit gehad heeft, lang in DAW 1 gespeeld, daarna naar Top 1 om tenslotte af te sluiten bij DAW 1 om daar direct maar een groot aandeel te hebben in het behaalde kampioenschap. Na het stoppen betrokken gebleven als assistent-trainer van DAW 1, nu al zo'n 20 jaar. Erik houdt daarbij de bewondering van de huidige selectiespelers om wat hij nog steeds aan voetbalkwaliteiten laat zien, maar ook om zijn niet aflatende fanatisme en winnaarsmentaliteit.

2021 jubilarissen allen

2021 jubilarissen JvM