• Gepubliceerd in Clubnieuws

Wie?
Aan het woord is Jan Schel van Dakservice Landerd. Drie keer per week staat hij op het voetbalveld als leider/trainer bij de JO10-3, het team van zijn zoon Driekus. Samen met Noud van Haren, Marcel Kremers en Arnoud van Rijn wordt er met veel enthousiasme getraind. “Het is een leuk team en ze doen het goed. En ze werken allemaal hard, dat willen we zien”, zegt Jan trots.

Wat?
Jan is met zijn bedrijf Dakservice Landerd gespecialiseerd in platte daken en pannendaken. Zowel renovatie als het nieuw aanleggen van daken, van vooral overkappingen en tuinhuisjes. Met 20 jaar ervaring weet Jan waarover hij praat. Zo’n 10 jaar geleden heeft hij Dakservice Landerd opgestart. Jan werkt veel samen met een aantal Schaijkse bedrijven. “Korte lijntjes en prettig samenwerken is belangrijk.”

Waarom?
Samen met ArenaLokaal is Dakservice Landerd shirtsponsor geworden van het team JO10-3. “Ik vind het belangrijk dat het team er netjes op staat, één geheel vormt”, aldus Jan. “Het team doet het goed, in het eerste half jaar zijn ze kampioen geworden.”

Wat wil je nog kwijt?
In Den Bosch heeft Jan zelf vroeger zo’n 8 jaar op het hoogste niveau geijshockeyd. “Dat was een intensieve en mooie periode. Zes keer per week conditietraining en 2 á 3 keer per week ijshockeyen. En voor de wedstrijden moesten we heel Nederland en België door.” Het heeft wel z’n vruchten afgeworpen, met zijn team is Jan drie keer Nederlands kampioen geweest.

Dakservice Landerd foto
"Team JO10-3, ze werken allemaal hard, dat willen we zien!"