Dinsdag 9 april ........

Ons gereedmakend om in Helmond te gaan voetballen kregen we het verschrikkelijke nieuws dat Michel vanmorgen was overleden. Perplex en het eigenlijk niet gelovend komen we s’morgens bij elkaar om dit ongelooflijke nieuws te verwerken. We weten niet wat te zeggen maar samen kun je wel je verhaal kwijt.

Michel was een speler die prima bij de groep paste. Hij altijd een praatje en zeker een verhaal klaar. De sterke en vaak ware verhalen waren mooi om naar te luisteren. Ook zijn moppen waren regelmatig te horen. Dit gebeurde altijd voor het voetballen onder het genot van een kopje koffie en vaak een appelflap van een jarige. Vorige week hadden we nog een tompouce van Michel omdat hij 71 jaar was geworden.

Na de koffie komt het voetbal (vandaag dus niet). Tijdens de warming up hoor je velen praten en ook Michel liet zich dan goed horen. Je zag hem met een lach de oefeningen doen want ook hierbij moesten natuurlijk verhalen verteld worden. Tijdens de wedstrijdjes was Michel niet overdreven fanatiek maar vond het natuurlijk wel mooi als hij met z’n groep gewonnen had.

Michel, wat zullen we je gaan missen!

We wensen Hannie en kinderen heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

Van je walking football vrienden

Michel1

Michel2