• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag as. is Rhode de eerste tegenstander in de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. De winnaar van deze tweeluik strijd tegen de winnaar van de wedstrijd RKSV Minor – RVU op neutraal terrein voor één plek in de 1e klasse. Trainer Rob van de Ven blikt voorruit.

Rob; "Na de overwinning op Prinses Irene hebben we het seizoen afgesloten op de tweede plek. Een aardige prestatie, maar wederom net niet. Dit is met name te wijten aan enkele teleurstellende wedstrijden tegen specifieke tegenstanders waarbij het niet alleen om goed voetballen gaat. Als je tegen Boekel Sport, Handel en Berghem Sport maar twee punten uit zes wedstrijden haalt dan wordt het lastig en geeft dat ook direct aan waar we aan zullen moeten werken. In onze eerste wedstrijd in de nacompetitie treffen we in Rhode een bekende tegenstander waar we in de competitie vier punten tegen behaald hebben. Dit wil absoluut niets zeggen. Rhode scoort het meest van alle teams in onze competitie, heeft de topscorer in de gelederen en heeft ook afgelopen zondag tegen vv Schaesberg laten zien dat ze prima om kunnen gaan met de druk en een tegenstander die het randje op weet te zoeken. Het zal een wedstrijd worden waarbij de verschillen, zoals eerder dit seizoen, enorm klein zullen zijn.  Gezien de speelwijze van beide teams kan het wel weer eens een mooie open wedstrijd voor het publiek worden.

Het bereiken van de bekerfinale is een fantastische prestatie geweest, maar het seizoen is pas geslaagd als we opnieuw een finale kunnen spelen, maar dan voor promotie".

Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de hr Meijers geassisteerd door de heren van Boxtel en van Doren. De wedstrijd begint om 14.30.