Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Ondanks het feit dat RKSV DAW uiterst nauwkeurig is bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan RKSV DAW niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten. Gebruik van de website waarbij andere bezoekers gehinderd worden of waarbij het functioneren van de website in gevaar komt of de geboden informatie is niet toegestaan. RKSV DAW kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de reacties die in het “gastenboek” gedaan worden of als commentaar bij de nieuwsartikelen.

Links derden
RKSV DAW of derden kunnen op de DAW-website links plaatsen naar andere websites op het internet. RKSV DAW heeft geen enkele controlemogelijkheid over zulke websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik van zulke externe websites, op welke wijze dan ook. De inhoud van die websites behoort niet tot de inhoud van de DAW-website. De links en vooral de zoekresultaten worden hoofdzakelijk geproduceerd door geautomatiseerde methoden en kunnen door hun grote aantal op geen enkele manier worden gecontroleerd door de webbeheerders van de DAW-website. Als zich op de DAW-website een link bevindt, waarop door derden inhoud wordt getoond en/of verspreid die in strijd is met de wet, dan zal DAW - na ontvangst van een beargumenteerde klacht daarover - de link naar een dergelijke website verwijderen.

Privacy
RKSV DAW respecteert de privacy van haar leden. De informatie verkregen via de webregistratie dient beveiligingsdoeleinden. De informatie wordt in geen geval doorgegeven aan derden.

Copyright
Geen enkel tekstdocument of nieuwsartikel mag zonder toestemming van RKSV DAW gekopieerd worden. Alleen de auteur of webmaster is gemachtigd om de artikelen te verspreiden.
Eveneens vallen alle foto’s en plaatjes onder het copyright. Alle foto’s zijn gemaakt en eigendom van RKSV DAW. Zonder toestemming mag geen enkele foto gekopieerd worden.

Klachten en informatie
Als je een klacht of bezwaar hebt in verband met het gebruik van de DAW-website, dien je deze aan RKSV DAW kenbaar te maken, door middel van een email te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. RKSV DAW spant zich er voor in de klacht zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is af te handelen.