• Gepubliceerd in Fanzone

Als partner van de KNVB sponsort Toto het amateurvoetbal in Nederland. Ook DAW profiteert hiervan. Met jouw hulp doet Toto nog meer, want vanaf nu komt 10% van jouw inleg op toto.nl ten goede van de clubkas van DAW. Dus vergeet niet om DAW te selecteren als je je inschrijft op toto.nl en sponsor je eigen club! Bovendien ontvang je, als je nu "DAW" activeert, ook nog eens €2,50 bonus!


sponsorlogo toto

Maar dat is nog niet alles...

Samen met de andere leden van DAW, kun je met Toto ook voetbalmaterialen voor je club bij elkaar spelen. Bij een bepaalde inleg, ontvangt jouw club een flinke tegoedbon bij Frans Hoek Sport. Hier kunnen materialen zoals voetballen, doelen, hesjes en nog veel meer voor besteld worden.

 

 

Kans op de hoofdprijs van € 10.000

 

Vanaf 1 augustus 2011 t/m 31 juli 2012 maak je met je club kans op de hoofdprijs van € 10.000. Deze prijs gaat naar de club die in verhouding tot het aantal seniorenleden het meest heeft ingelegd op toto.nl. Met € 10.000 kan jouw club heel veel goede dingen doen. Dus doe nu mee!

Speel je al mee met Toto?
Maar nog niet voor DAW?! Log dan in en ga naar ‘Mijn Toto’. Klik op het tabblad ‘Persoonlijke gegevens’ en wijzig daar je ‘Mijn voetbalclub’.

Speel nu mee


Speel je nog niet mee?
Maak dan snel een account aan op www.toto.nl. Vergeet niet bij je ‘Persoonlijke gegevens’ DAW te selecteren.