DAW Schaijk beschikt voor leden, vrijwilligers, supporters, ouders van leden, volgers, bezoekers en andere geinteresseerden over een clubapp in de vorm van een mobiele website, die de gebruikers op de hoogte houdt met de meest recente informatie. Deze app biedt o.m. nieuws, algemene informatie, clubagenda, programma/uitslagen/standen, afgelastingen, wedstrijdverslagen, foto's, etc. 

Hoe kun je gebruik maken van de clubapp van DAW Schaijk? Simpel! Volg onderstaande instructies eenmalig en je beschikt daarna altijd over onze app!! Is dit je teveel werk; ga dan op je mobiele telefoon naar www.dawschaijk.nl :)

 

De DAW Schaijk clubapp op je Iphone

Stap 1: Open www.dawschaijk.nl in Safari en druk op het middelste icoontje van de balk aan de onderzijde.
 
1


Stap 2: Kies "Zet in beginscherm".

2Stap 3: 
Kies de naam waarmee de app op je beginscherm zal verschijnen: DAW Schaijk

3Stap 4: 
Geniet van je app!
 
 

De DAW Schaijk clubapp met Android

Om deze app met je Android besturingssysteem te kunnen gebruiken heb je Chrome of een andere browser die de optie "Toevoegen aan homescreen" kent.
 
Stap 1: Open www.dawschaijk.nl in de browser en druk op de optie-icoon rechtsboven van het scherm (3 puntjes onder elkaar)

Screenshot 20170913 161144
 
Stap 2: Kies de optie "Voeg toe aan beginscherm" onderin het menu

Screenshot 20170913 161154

Stap 3: Kies de naam waarmee de app op je beginscherm zal verschijnen: DAW Schaijk

Screenshot 20170913 161207

Stap 4: Geniet van je app!

 

Hoe werkt de DAW Schaijk clubapp?

Heb je de app op bovenstaande wijze ‘geïnstalleerd’ op je apparaat, dan kun je ‘m gaan gebruiken. Iedere keer als je de app opent, dan wordt de browser op je apparaat opgestart. Rechtsboven in de blauwe balk zie je 3 liggende oranje streepjes. Daar vind je het menu. Het menu is ingekort tot de meest gebruikte menuopties, maar onder de knop ‘overig’ vind je alle menuknoppen, zoals de gewone website ze heeft. 

Screenshot 20170915 110529De meest belangrijke wedstrijd/teaminfo is opgenomen onder de matchcenter knoppen, maar voor uitgebreidere informatie over uitslagen, standen en programma per team verwijzen we naar de app van de KNVB (voetbal.nl-app: Apple of Android) of de app van de KNKV (korfbalapp: Apple of Android).