• Gepubliceerd in Clubnieuws

ALGEMENE LEDENVERGADERING RKSV DAW/DKV EMOS

Het bestuur van dameskorfbalvereniging EMOS en het bestuur van RKSV DAW nodigt je van harte uit op de Algemene Ledenvergadering welke gehouden zal worden op maandag 11 september om 20.30 uur bij DAW, aan de Bossestraat 56 te Schaijk.

Agenda:
1. Opening
2. Voorstel statuten DAW Schaijk
Een besluit tot statutenwijziging behoeft ten minste twee/derde van de uitgebrachte stemmen, in een vergadering waarin ten minste twee/derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien geen twee/derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, zal na presentatie van de nieuwe statuten de vergadering gesloten worden. Aansluitend zal een nieuwe vergadering gehouden worden waarin over het voorstel, zoals dat in de vorige vergadering besproken is, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, een besluit tot statutenwijziging genomen kan worden, mits met een meerderheid van ten minste twee/derde van de uitgebrachte stemmen.
De conceptstatuten kunnen op verzoek ter beschikking gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
3. Presentatie bestuur DAW Schaijk
Eventuele kandidaten voor het bestuur kunnen tot zondagavond 10 september, 20.00 uur, schriftelijk worden ingediend bij het secretariaat, onder de gebruikelijke voorwaarden (akkoordverklaring + de steun van 10 stemgerechtigde leden).
4. Stand van zaken voortgang fusie
5. Presentatie logo DAW Schaijk
6. Presentatie tenue DAW Schaijk
7. Rondvraag
8. Sluiting

Namens bestuur DKV EMOS,
Marjon Vos, voorzitter

Namens bestuur RKSV DAW,
Henrie Lamers, voorzitter

Tagged under Fusie