Log in

  • Gepubliceerd in Jeugdnieuws

Zaterdag 10 maart was een spannende dag voor de pupillen F1 en F2 van de korfbaltak. Beide teams konden die dag kampioen worden.

Om 9.00 uur vertrok een hele delegatie met speelsters, cheerleaders en ouders naar Schijndel voor de wedstrijd van de pupillen F2 tegen Avanti F1. Omdat ook Avanti in het blauw speelt, speelden de meiden van DAW Schaijk in de zwarte shirts die ze hadden gekregen met het behaalde kampioenschap in oktober op het veld.

Ook in de zaal ging het prima en de Schaijkse meiden stonden dan ook al snel met 0-4 voor. De spanning was er dus af en DAW Schaijk liep uit naar een 6-14 overwinning. Meteen na de wedstrijd togen we naar Schaijk. Even samen lunchen in de sporthal en daarna klaarmaken voor de wedstrijd van de pupillen F1 tegen Korloo F1 uit Loosbroek. Altijd een lastige tegenstander. Maar door de luide aanmoediging van de pupillen F2 die nu als cheerleaders functioneerden en het vele publiek dat op de tribune stond, wisten ook de meiden van de F1 het kampioenschap binnen te halen door met 20-14 te winnen. Zij werden zelfs ongeslagen kampioen.

Toen kon het feest los barsten. Beide teams werden in het zonnetje gezet. Vele presentjes en felicitaties mochten ze in ontvangst nemen en als afsluiting in korfbaltenue onder de douche was toch wel zeer leuk. Daar werd zelfs de polonaise gedanst. Later werd het feest nog vervolgd in de kantine van DAW Schaijk en ook vanaf het bordes werd luidkeels geroepen dat we kampioen zijn geworden.

Proficiat ; Maud, Mara, Otte, Tess, Fay-Jewel, Gera, Saar, Maike, Mees, Guusje , Mies, Esri , Geeke , Shanomie, Wies en natuurlijk ook de leiding Astrid , Evi, Fleur en Jinte

F1F2kampioen2

F1F2kampioen3