001DSC01338A1 speelt een winderige wedstrijd en weet niet te winnen!

Op pinksterzaterdag werd Peelkorf A2-DAW Schaijk A1 gespeeld op het terrein van Oranje Wit.

De oprukkende Eiken processie rups zorgde ervoor dat er bij Peelkorf niet kon worden gespeeld.

Mede door het grillige competitieprogramma moest er vandaag wel worden gespeeld.

Gevolg de A1 kon niet compleet aantreden en met de blessures erbij waren we blij met de aanvulling o.a. uit de B.

Onze verdediging begon niet goed, niet goed geconcentreerd en veel te lief. In combinatie met de loopacties, waarvoor te weinig werd gefloten wist Peelkorf 2-0 te scoren.

Het verder verloop van de 1e helft was een gelijk opgaande strijd waar we als DAW zeker niet onder hoefde te doen. Er werd nu wel goed verdedigd, alleen de aanval creƫerde te weinig kansen en die kansen die we kregen gingen, mede door de harde wind, er niet in.

Peelkorf liep in de 2e helft verder uit door wel de kleine kansen en doorloopacties af te maken.

Wat we al eerder hebben gezien, de A1 hoeft zeker niet onder te doen, voor welke tegenstander dan ook. Maar we moeten veel meer initiatief nemen en durven. Nu lopen we te vaak erachteraan en/of zitten er incidenteel helemaal niet bij.

Al met al toch een leuke wedstrijd, de beide helften waren zo voor bij, een teken dat het best de moeite waard van het kijken waard was. Einduitslag 7-3.

Volgende week de laatste wedstrijd tegen DSV. Bij de uitwedstrijd waren we beter, dus deze keer gaan we vol voor de winst.

Komt u kijken? We spelen om 16.30 uur thuis in Schaijk.