Logo

Dinsdagavond stond de laatste wedstrijd van de D2, tegen Be Quick D2, op de planning. Kampioen waren ze eigenlijk al, maar Be Quick zou dat ook nog kunnen worden bij winst.

De wedstrijd begon en DAW verdedigde scherp waardoor Be Quick veel balverlies opliep. Zelf creeĆ«rden we kansen, maar die wilden nog niet zitten. We gingen de rust in met 0-2 voorsprong.

In de tweede helft kwamen we goed los, het baltempo lag hoog en door mooie loopacties en het goed meegeven van de bal kwamen we tot scoren. In de verdediging soms iets te veel risico maar gelukkig heeft dat geen gevolgen gehad voor de eindstand, want dat was een ruime overwinning met 0-10! Waarvan het 10e doelpunt in de laatste minuut nog werd gescoord.

Van harte gefeliciteerd Maike Baggermans, Isis van Bijnen, Mees den Drijver, Isis Kouwenberg, Livia Kouwenberg, Jette Laurenssen, Fiene Manders, Elien Peters, Emma van Schaijk en Meis Vijnmans!