• Gepubliceerd in Jeugdnieuws

IMG 6766.JPEG36Selectietrainingen en wedstrijden A-teams

Voor de groepen A, B en C worden de komende weken extra trainingen en oefenwedstrijden gespeeld om de samenstelling van de groepen voor volgend jaar aan het eind van de maand bekend te kunnen maken.

Voor komend seizoen hebben we een grote groep A-junioren, namelijk 25 speelsters. Er worden daaruit twee A-teams geformeerd. 

Een groot deel van de groep komt vanuit de B. Deze jonge meiden zullen mee strijden voor een plekje in de A1 en A2. Het gaan spelen in de hoofdklasse zaal, maakt het extra spannend.

Afgelopen donderdag werd de toon al gezet met een stevige training en vandaag hebben de speelsters in diverse samenstellingen met en tegen elkaar in partijvorm gespeeld.

Tijdens de trainingen en wedstrijden zullen thema‚Äôs zoals balvaardigheid, looplijnen en korfbal inzicht centraal staan. Ook de fysieke en mentale conditie wordt op de proef gesteld. 

Gedurende de komende weken zal het voor de speelsters steeds duidelijker worden hoe de teams voor komend seizoen er uit gaan zien. 

Wat we tot nu toe gezien hebben is in ieder geval het harde werken van iedereen en een goed strijdbare mentaliteit. Daar geven we de hele groep de complimenten voor.

Samen met Amber, Renske, Nicole (en ondersteuning van de jeugdcommissie), naast de trainers van de A1 proberen we de juiste keuzes voor iedereen te maken. 

Meiden veel succes en plezier de komende weken.

IMG 6758.JPEG37

IMG 6760.JPEG38

IMG 6762.JPEG39

IMG 6763.JPEG40

IMG 6764.JPEG41