Keepersschool Rudie Geurts/Jeroen Janssen start vrijdag 29 september wederom met een 10 wekelijkse keeperscursus voor alle jeugdkeepers uit de regio. Keepersschool Rudie Geurts Jeroen Janssen is een erkende keepersschool, die al meerdere malen bij DAW leerzame en leuke keeperstrainingen hebben verzorgd. Keepers en keepsters uit de regio die bij de junioren of pupillen spelen kunnen zich aanmelden. Deze cursus is bedoeld om jonge keepers techniek bij te brengen of om die te verbeteren. Ook wordt er speciaal aandacht geschonken aan het meevoetballen, het coachen en het opbouwen vanuit het perspectief van de keeper. 
 
Geïnteresseerden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om aan te melden of voor meer informatie over de keeperscursus.

DAW vindt de ontwikkeling van onze keepers ook enorm belangrijk. Daarom kunnen zij met korting de cursus volgen. Voor meer informatie hierover kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Keepersschool Rudie Geurts Jeroen Janssen