• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW is verheugd om te kunnen zeggen dat vanaf woensdag 13 september ze aan alle JO8 tm JO11 (oude E en F) ’s middags een extra training aan gaat bieden. Al langere tijd was DAW op zoek naar mogelijkheden om dit te doen, in de middagen is het sportpark immers vrij. Dat heeft nu vorm gekregen.


Onder begeleiding van de buurtsportcoaches Aemy en Lisanne gaan 5 stagiaires van ROC de Leijgraaf iedere week met de kinderen aan de slag. Met veel structuur, maar ook veel variatie zullen de kinderen een uur lang in kleine groepjes doelgericht training krijgen, wat geen moment zal vervelen. Na een gemeenschappelijke start zullen de kinderen in thema’s de verschillende oefeningen uit gaan voeren. Denk hierbij aan dribbelen/drijven, passen/trappen, mikken/scoren en diverse partijvormen. De training wordt met een gemeenschappelijk spel weer afgesloten waarna een glaasje ranja natuurlijk wel verdiend is. DAW hoopt dan ook op een grote opkomst van hun jongste jeugd.


Trainingstijd: JO8 en JO9 (F-jeugd) 14.30 uur tot 15.30 uur
JO10 en JO11 (E-jeugd) 15.45 uur tot 16.45 uur


Aanmelden voor deze training hoeft niet, kinderen kunnen gewoon naar het sportpark komen. Wel graag op tijd. Mocht je kind nog niet voetballen, maar wel deze leeftijd hebben en nieuwsgierig zijn, laat hem/haar dan gerust meedoen.
Ouders en trainers ontvangen nog een mail (mits het email adres bij DAW bekend is) waarin dit ook aangekondigd wordt.
Mochten er vragen zijn, dan kun je terecht bij Nico Geurts (coördinator JO7 tm JO11 Jeugdbestuur DAW)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel; 06-22753456