Log in

  • Gepubliceerd in Jeugdnieuws

Op zondag 7 oktober 2018 is JO11-2 het team van de week. Eén voor één druppelden de kanjers van JO11-2 het kleedlokaal binnen: Niek, Teun, Jakub, Finn, Jan, Guus, Roos, Lenn, Fenn en Theed waren van de partij. Helaas was Jayden er niet bij.

Tijdens het omkleden werd er veel gekletst. De spelers van JO11-2 evalueerden hun laatste competitiewedstrijd van zaterdag 6 oktober. Die wedstrijd ging verschrikkelijk goed: ze hadden de wedstrijd tegen Berghem Sport met 4-1 gewonnen en hadden zelfs panna’s bij hun tegenstanders gemaakt!

Een paar spelers waren van tevoren zenuwachtig voor het moment dat de spelers van ‘’’t Urste’’ het veld zouden betreden. Ze hadden tot nu toe nog nooit op het grote hoofdveld van sportpark Den Heuvel gestaan. Bovendien zouden ze Robyen van der Heijden, volgens JO11-2 de beste speler van het eerste, in levende lijve zien… En daar komt nog bij dat er zo veel mensen naar je kijken.

Maar de spanning maakte al gauw plaats voor plezier: de jongens van de JO11-2 waren aan het stralen. De sokjes hoog, shirt in de broek en lachen!  Precies op dat moment kwamen dan eindelijk de eerste teams van DAW Schaijk en Venhorst het hoofdveld op. De einduitslag van deze wedstrijd is 1-1. Zou dat genoeg zijn om op de eerste of tweede plek te eindigen? De jongens van de JO11-2 denken van wel. Ze verwachten dat ons Urste uiteindelijk in de top 2 zal eindigen.

Het lekkerste wat ze in de kantine kunnen vinden: bier en Aquarius. Voor het alcoholische drankje moeten ze alleen nog eventjes wachten..

Jongens en dame, veel succes verder in de competitie!