"Dit is een goed stel hoor"! Stadionspeaker Hans v/d Ven windt er geen doekjes om. Dit Team van de Week is er helemaal klaar voor! Shirtjes strak in de broek en de vlaggen fier in stok. De J09-1 heeft er zin in.
Op 2e Paasdag trapt ons 1e elftal om 18.00 uur af tegen Erp. Onze spelertjes zwaaien met hun vlaggen alsof ze er een invalbeurt mee kunnen verdienen.
Deze ochtend hadden ze zelf een 2-4 overwinning behaald bij OJC Rosmalen. De resultaten in de 1e klasse zijn aardig goed, met als hoogtepunt het doelpunt van Guus vanaf de eigen helft.
Ze zijn dik tevreden over de trainers, maar iets meer "latje trap" zou wel welkom zijn.
Bij DAW zijn Robyen en keeper Rik favoriet, terwijl in Nederland vooral voor ajax en PSV wordt gejuicht.
In de rust van deze Paaswedstrijd worden er nog wat mooie penalty'sgenomen door onze talenten van de toekomst, waarna ze een lange sprint trokken naar desnoepzakken achter de bar.