• Gepubliceerd in Jeugdnieuws

Trainen:

De trainingen van de jeugdteams voetbal lopen door t/m donderdag 23 mei. Indien een trainer besluit om een training niet door te laten gaan moet hij of zij dit wel tijdig aangeven bij Nico Geurts 06-22753456, zodat de materiaalvrijwilligers kunnen worden ingelicht.

De trainingen van het nieuwe seizoen 2019-2020 beginnen weer op zaterdag 17 augustus. Dan worden er gezamenlijke trainingen en/of wedstrijden georganiseerd per leeftijd categorie. Kijk hiervoor goed op de site van DAW Schaijk. Deze kun je vinden op www.dawschaijk.nl onder de noemer “machcenter”.

De nieuwe teams en trainingstijden worden weer gepubliceerd op de site. Hou dus goed in de gaten wanneer je moet trainen, dit is niet altijd het zelfde als het voorgaande seizoen.


Toernooien:

Enkele jeugdteams hebben opgegeven dat ze een toernooi willen spelen. Al deze toernooien zijn al opgenomen in het programma op de website. Deze teams spelen hun toernooi op zaterdag 1 juni. De aanvangstijden zijn momenteel nog niet van alle toernooien bekend. Nadere informatie volgt nog.


Slotdag:

De slotdag voor de jeugd is dit jaar op zaterdag 15 juni. De tijden worden bekend gemaakt op de site van DAW Schaijk. Hou dit dus goed in de gaten.


Jeugdleider en/of trainer worden:

Het is elk jaar weer een lastig karwei om alle teams van voldoende trainers en leiders te voorzien. Heb je als ouder, oudere jeugdspelers (van Jo15) of als voetballiefhebber interesse om volgend seizoen een jeugdteam te trainen en/of te begeleiden op zaterdag, neem dan contact op met Nico Geurts (06-22753456).


Inleveren intrapballen, hesjes, sleutels etc, etc, etc.:

De trainingshesjes (uitgewassen), wedstrijdshirts, waterzakken, bidon rekjes, intrapballen, tassen, sleutels, coachjassen, inloopshirts, trainingspakken en andere spullen die men in het begin van het seizoen gekregen heeft per team moeten worden ingeleverd op: woensdag 12 en donderdag 13 juni van 19.00 t/m 21.00 uur bij DAW Schaijk en dus niet meer op de slotdag zoals voorgaande jaren. Voor vragen en of opmerkingen bel of mail Pieter van de Linden: 06-47886390 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DAW Schaijk wenst u een prettige vakantie.