• Gepubliceerd in Jeugdnieuws

Op zondag 13 oktober 2019 was JO8-3 het team van de week. Eén voor één meldden de kanjers van dit team zich bij DAW voor de grote dag, of zoals de Fransen soms zeggen: le moment suprême.
Justin, Quint, Stef, Julian, Jort, Mats en Sven waren van de partij! Helaas waren de spelers Olivier en Jelle er niet bij, maar zij hadden zich netjes afgemeld. Hoofdcoach Peter van der Heijden was er niet bij, maar had geen geldige reden om op deze zonnige 13 oktober afwezig te kunnen zijn (het hoofdbestuur is hiervan op de hoogte gebracht).
Gelukkig waren de assistent trainers, ook wel bekend als de materiaalmannen van de JO8-3, er wél bij! Zij konden de zeven toppers tijdens deze dag dan ook prima begeleiden!

Terug naar de sterspelers van dit team…

Het was een historische dag voor de jongemannen, want de sterspelers die in dit team zitten, waren nog nooit onderdeel van het team van de week geweest. Voor de eerste keer team van de week zijn… Dat betekent dus ook dat alles nieuw voor ze is én dat ze de spelers van DAW’s ûrste van dichtbij kunnen zien!!! Je zou zeggen dat ze dan ook een beetje zenuwachtig zouden zijn. Een beetje nerveus waren ze dan ook wel, maar dat kon je niet aan ze zien. Stralend wapperden zij de DAW-vaandels op en neer… En daar kwamen dé spelers van ’t ûrste van DAW en Emplina het hoofdveld op.

JO8-3, jullie hebben duidelijk genoten van het spel van DAW, het penalty schieten (en van het speeltuintje). Jullie hebben het geweldig gedaan: complimenten!

DAW wenst jullie heel veel succes verder in de competitie!

JO8 3 TvdW