• Gepubliceerd in Jeugdnieuws

27 oktober jl. was JO8-2 het team van de week!

Het team bestaat uit: Lynn, Linn, Melle, Ruben, Pim, Tijn, Stijn, Ted, Vigo en Sjors.

Vanaf half 2 verzamelde het team in het kleedlokaal om zich om te kleden en daarna DAW 1 aan te moedigen tijdens de wedstrijd tegen Venhorst 1. Na het maken van een foto gingen ze oefenen hoe ze de vlaggenparade moesten doen en het begeleiden van de beide teams naar de middenstip.

Voor aanvang van de wedstrijd hebben we eerst nog wat zitten kletsen in het kleedlokaal. 8 kinderen zijn voor Ajax en de andere 2 voor PSV. De trainers vinden ze leuk en het lekkerste in de kantine vinden ze toch wel de blauwe lolly.

Daarna ging het team klaar staan voor de vlaggenparade en werden er foto’s gemaakt door de ouders. Na de vlaggenparade en de begeleiding naar de middenstip zijn de kinderen zelf gaan voetballen op het pannaveldje, tot 5 minuten voor de rust van DAW 1 toen mochten ze gaan penalty schieten op het hoofdveld. De reserve keeper Levy Geurts had het erg moeilijk mee en liet dan ook vele ballen door zijn handen glippen.

Na het penalty schieten zijn de kinderen zich weer om gaan kleden en kregen tot slot nog een tasje met lekkers mee naar huis.

DSCF2123