• Gepubliceerd in Jeugdnieuws

De jeugdafdeling van DAW Schaijk zoekt voor seizoen '20-'21 een trainer voor het vaandelteam van de voetballende jeugd; de JO19-1. Dit team komt uit in de hoofdklasse. Er wordt twee keer in de week getraind (maandag- en donderdagavond), aanvang 20.15 uur (maandag) en 18.30 uur (donderdag). In overleg kan hierin geschoven worden. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag.

We zijn op zoek naar een trainer die minimaal in het bezit is van TC3/UEFA C. Trainers met een TC2/UEFA B diploma hebben voor ons meerwaarde en worden ook uitdrukkelijk verzocht te solliciteren. Daarnaast is ervaring als jeugdtrainer en eindverantwoordelijke zeker een vereiste.
Ben jij die ambitieuze trainer die met onze talentvolle oudste jeugdspelers aan de slag wil, ze maximaal weet te ontwikkelen, maar ook het sociaal aspect niet uit het oog verliest?

Dan ben jij wellicht onze ideale kandidaat!

Sollicitaties met CV kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor deze vacature: Robbert Knipping, co√∂rdinator commissie jeugd technische zaken voetbal: 06-34009355.