• Gepubliceerd in Clubnieuws

Beste DAW’-er,

Eind deze maand is het zover: DAW bestaat 75 jaar! En dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

 

Vrijdag 29 augustus

Op vrijdag 29 augustus vindt de feestavond ter ere van het 75-jarig jubileum plaats! Hoe ziet deze avond eruit?
- Van 18.00 uur tot 20.00 uur is er een BBQ met aansluitend een feestavond.
- De band Groove Department zal vanaf 21.00 u. gaan optreden!

Het thema is ‘sport’. Dit wil zeggen dat we verwachten dat je als sporter verkleed komt. Voor de meest gekke creaties hebben we natuurlijk een mooi prijsje. De kosten voor deze avond (inclusief eten en drinken) bedragen € 15,- per persoon en is bedoeld voor alle DAW-leden vanaf 18 jaar, inclusief partners (uiteraard ook vanaf 18 jaar).

Zaterdag 30 augustus

De ochtend en middag staan in het teken van de jeugdafdeling (clown, fancy fair en zeskamp). Om 18.00 uur vindt een jubileumwedstrijd tussen DAW-nu en DAW-toen plaats. Het team DAW-nu bestaat uit spelers die op dit moment deel uit maken van de diverse elftallen uit de seniorenafdeling van DAW. Het team DAW-toen bestaat uit een groep spelers die de laatste decennia een rol van betekenis hebben gespeeld voor DAW. Hiervoor hadden velen geselecteerd kunnen worden, maar helaas kunnen maar 22 spelers tegelijkertijd op een veld staan. We hebben geprobeerd een selectie samen te stellen waarin verschillende generaties voetballers vertegenwoordigd zijn. De aansluitende 3e helft wordt verzorgd door DJ Mark Steetsel. Zowel DAW-leden als niet DAW’-ers zijn van harte uitgenodigd voor de wedstrijd en aansluitende derde helft!

Op zondag 31 augustus vindt om 09.00 uur het DAW-ontbijt plaats. Dit ontbijt wordt met een gebed van Pastoor Spiertz geopend. Dit DAW-ontbijt is bedoeld voor alle DAW-leden (en leden van de DAW-supportersvereniging) vanaf 18 jaar en wordt gesponsord door de Supportersvereniging van DAW. Partners van leden kunnen niet deelnemen aan het DAW-ontbijt.

Om 14.00 uur vindt een receptie plaats. Verder is gedurende de dag een tentoonstelling uitgezet met historisch materiaal uit 75-jaar DAW en is er een reünie voor iedereen die DAW een warm hart toedraagt.

Wat verwachten we van jou?

Om een inschatting te maken van het aantal mensen dat komt op de vrijdagavond (BBQ & feestavond) en bij het ontbijt op zondag, verzoeken we je om het deelnameformulier op de website van DAW in te vullen. 

Met sportieve groet en hopelijk tot het feestweekend van 29-30-31 augustus!

De Commissie 75-jarig bestaan.

Tagged under Jubileum